takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
11 Haziran 2018 - Pazartesi 18:31
 
Saadet Partili Genç Adaydan Miting Havasında Açılış
- Haberi
Saadet Partili Genç Adaydan Miting Havasında Açılış

Saadet Partisi Tarafından Direkli Mahallesinde açılan Seçim bürosuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Saadet Partisi Şanlıurfa 1. Sıra Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz, tarafından açılışı gerçekleştirilen Direkli Mahallesi seçim bürosuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Şeyhisa  Koşdaş tarafından oluşturulan seçim bürosu açılışında bir konuşma yapan Yanmaz, Direkli halkının Refahı Saadet Partisi iktidarı ile bulacağını belirterek, “Saadetli günler bizleri bekliyor. 25 Haziran sabahına Direkli Mahallesi sakinleri daha parlak bir güneş ile uyanacak ve Saadet Partisi iktidarı ile çok daha huzurlu ve refah düzeyi yüksek bir ülke ile uyanacak” dedi.

 

Direkli halkına katılımlarından dolayı teşekkür eden Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Şeyhisa Koşdaş; “Saadet Partisi ülkemizin partisi. Bizler bu ülkeye gönül vermiş  Merhum Profesör Doktor Necmettin Erbakan’ın bizlere emanet olan partinin iktidarı ile ülkemizi hak ettiği refah düzeyine adil düzenle kavuşturacağız. Seçim büromuzun açılışına katılan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Saadet, Partili, Genç, Adaydan, Miting, Havasında, Açılış,
Yorumlar
Haber Yazılımı