takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Aralık 2023 - Salı 07:44
 
İHRACAT BULUŞMALARININ İLKİ ŞANLIURFA'DA
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Bölge illerinde gerçekleştireceği “İhracat Buluşmalarının” ilkini Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) iş birliği ile Şanlıurfa’da gerçekleştirdi.
- Haberi
İHRACAT BULUŞMALARININ İLKİ ŞANLIURFA'DA

Etkinliğe katılım yoğun oldu.  Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleşen buluşma, GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim’in açılış konuşmalarıyla başladı.

Fikret Kileci ev sahipliğinden dolayı ŞUTSO’ya teşekkür ederken, bu etkinliklerin 2024’te artarak devam edeceğini belirtti. Şanlıurfa TSO Başkanı Mehmet Yetim ise iki kurumun arasındaki iş birliğinin artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

GAİB Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Hasan Aydoğan ise Birlik faaliyetlerini Şanlıurfalı ihracatçılara aktardı. Etkinlik Dış Ticaret Danışmanı Hakan Akın’ın “İhracatta Başarılı Olma Teknikleri” sunumu ile devam etti. Üyelerin büyük bir merakla takip ettiği etkinlikte ihracata dair konular görüşülerek birçok soru cevaplandı. Daha sonra devam eden programda, eğitmen ve alanında uzman isimler tarafından dış pazara giriş belgesi, yurtdışı marka tescil desteği, pazara giriş projesi hazırlama desteği, yurtdışı pazar araştırma desteği, yurtiçi ve yurtdışı fuar desteği, tanıtım desteği ve diğer alanlarla ilgili Ticaret Bakanlığınca verilen desteklere ulaşım konusunda bilgilendirme sunumları yapıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İHRACAT, BULUŞMALARININ, İLKİ, ŞANLIURFA'DA,
Yorumlar
Haber Yazılımı