takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Haziran 2018 - Cumartesi 11:56
 
Tecrübeli siyasetçi Ahmet Akay,
SİYASET Haberi
Tecrübeli siyasetçi Ahmet Akay,

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri dolayısıyla AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Akay vatandaşları ziyaret ederek, 16 yılda AK Parti hükümeti tarafından yapılan hizmetleri anlatarak Türkiye'nin önündeki engellerin kaldırılması adına vatandaşlardan AK Parti'ye destek istedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Akay, AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile birlikte, Akçakale’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Akçakale esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Ahmet Akay 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin Türkiye açısından önemini anlattı. Ak Parti hükümetinin 16 yılda dev eserlere imza attığını anlatırken, cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerden daha fazla hizmetin 16 yılda yapıldığını belirti.

 

Türkiye’nin istikrarı ve bölgenin huzuru için tekrar AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarda olması gerektiğini aktaran Akay, vatandaşlardan her seçimde olduğu gibi bu seçimde de desteklerini beklediklerini ifade etti. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ve bölgede Efsane Başkan olarak anılan, Ahmet Akay’a çeşitli sivil toplum örgütlerinden de destek gelmeye devam ediyor. Seçim bürosunda ziyarete gelen, Şanlıurfa Memur Sen konferedosyonuna bağlı Enerji Bir Sen Gap Şube Başkanı Abdullah Karababa, Başkan Vekili Yılmaz Can, ve Başkan yardımcısı Mehmet Göçmen Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Akay’a seçim çalışmalarında destek amaçlı ziyarette bulundular.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tecrübeli, siyasetçi, Ahmet, Akay,, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı