takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
08 Haziran 2018 - Cuma 17:45
 
Ak Parti Adayı Yıldız,Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
SİYASET Haberi
Ak Parti Adayı Yıldız,Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

AK Parti Adayı İbrahim Halil Yıldız, Türkiye’nin sağlık, eğitim, ulaşım, savunma sanayi başta olmak üzere her alanında yapılan devrim niteliğindeki çalışmalarının AK Parti döneminde yapıldığını belirtip, AK Partinin iktidara gelmesinden sonra yapılan hizmetleri anlatarak 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçiminde ise, AK Partiye destek verilmesini istiyor.

 

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri nedeniyle AK Aday İbrahim Halil Yıldız Suruç ilçesinde seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

 

AK Parti Suruç İlçe Başkanı Naif Bülbül ile birlikte ilçede bulunan esnaf ziyaretleri, Kırsal Mahalleri ziyaret ederek 24 Haziran Seçimlerinin önemini anlatıp. AK Partiye destek verilmesini istedi.

 

AK Parti hükümetini başa gelmesi ile Suruç ilçesinin her alanda Yenilik yapılarak iyiye gittiğini belirten AK Parti Milletvekili Adayı, İbrahim Halil Yıldız,   AK Parti Hükümeti ile Suruç'ta Değişimler yaşandı. Bunun da en önemli örneği de sulama suyu projesidir. Bu proje ile 700 Bin dönüm arazi su ile buluşmuştur. Bunun yanında, çok güzel projeler kazandırıyoruz alt yapı ile üst yapı çalışmaları biten ve halen devam eden projeler var. Suruç olarak önümüz aydınlıktır" şeklinde konuştu.

 

Suruç’taki gençler ile bir araya gelen AK  Parti Adayı İbrahim Halil Yıldız, Suruçlu Gençlerden 24 Haziran için destek istedi.

 

AK Parti olarak gençlere her daim destek olduklarının altını çizen İbrahim Halil Yıldız, "AK Parti olarak gençlere önem veriyoruz, bizler gençlere her zaman güveniyoruz. Gençlerimizin sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği alanlar yaptık, tüm bunların yanında kırsal mahallelerimiz içinde çalışmalarımızı başlatmışız. Elimden geldiğince memleketime, gençlerimize hizmet etmeye çalıştık çalışıyoruz ,çalışmaya devam edeceğiz dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti, Adayı, Yıldız,Seçim, Çalışmalarını, Aralıksız, Sürdürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı