takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Ekim 2018 - Çarşamba 15:31
 
Tatlıses Urfalıların Soracağı Hesap Ağır Olur
URFA Haberi
Tatlıses Urfalıların Soracağı Hesap Ağır Olur

Şanlıurfalı Sanatçı İbrahim Tatlıses de Kaşmer Dağı’nın imara açılması tartışmasına katıldı. Tatlıses, Dağeteği bölgesinden 10 yıl önce arsa satın aldığını ancak belediyenin hala alt yapı hizmetlerini götürmediğini kaydederek, “Böyle bir Kaşmer projeye ne gerek vardı” diye sordu.
 

Şanlıurfa haftaya Büyükşehir Belediyesinin, Kaşmer Dağı’nı imara açması tartışmalarıyla başladı. Büyükşehir belediye meclisi, Pazartesi ilk oturumunda oy birliği ile Kaşmer Dağı’nı imara açtı. Muhalefet partilerin meclis üyeleri de dahil hepsi ikna olmuştu ancak kamuoyu hızlı yaşanan gelişmeler karşısında kafa karışıklı yaşadı. Kimi imara açılan alanın Balıklıgöl havzasında bulunduğunu ve bu nedenle suyun kirleneceğini dolayısıyla balıkların öleceğini iddia ederken, kimi seçim öncesi talandan mal kaçırırcasına yapıldığını ve tapu geçişlerine dikkat edilmesi gerektiğini ileri sürdü. Şanlıurfalı Sanatçı İbrahim Tatlıses ise farklı bir konuya dikkat çekti.

 

‘URFALILARIN SORACAĞI HESAP AĞIR OLUR’

 

Tatlıses, Haliliye ilçesinde bulunan Dağeteği bölgesinden aldığı arsanın 10 yıldır alt yapısının tamamlanmadığını belirtti. Sosyal medya hesabından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin logosu ile paylaşım yapan Tatlıses, “10 yıl önce Dağeteği’nde iki parsel almıştım. 10 yıl geçmesine rağmen ne alt yapı ne de üst yapı getirilmedi. Gelişim olmadığı gibi, kentleşmedi Başkan Nihat Çiftçi Kaşmer Dağı’na imar götürüyor. Birileri bunlara dur demeli yoksa Urfalıların soracağı hesap ağır olur. Yazık memleketim Urfa’m emin ellerde değil. Urfa deyimiyle böyle Kaşmer bir projeye ne gerek vardı.” dedi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Tatlıses, Urfalıların, Soracağı, Hesap, Ağır, Olur,
Yorumlar
Haber Yazılımı