takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Ekim 2023 - Salı 09:09
 
Kuralar çekildi
URFA Haberi
Kuralar çekildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı Belsan Bünyesinde Kura Sonucu Belirlenen 50 Şoför  Çalışmaya Hak Kazandı

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşıma araçlarında çalıştırılmak üzere kura yolu ile 50 şoför alımı gerçekleştirdi. Mülakat ve direksiyon sınavının ardından başarılı olan işçiler, kendi kuralarını kendileri çekerek BELSAN bünyesinde şoför olarak çalışmaya hak kazandı.

 

Vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak adına toplu taşıma filosunu her geçen gün zenginleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, işe alacağı 50 otobüs şoförünü belirlemek için çeşitli aşamaların ardından kura çekimi gerçekleştirdi.

 

Kameralar önünde gerçekleştirilen ve başvuruda bulunan, başvurusu geçerli sayılan ve kuraya katılmaya hak kazanan 85 şoför adayından 50’si kendi kuralarını kendilerinin çektiği kura çekiminde belirlenerek BELSAN bünyesinde çalışmaya hak kazandı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün gözetiminde gerçekleştirilen kura çekiminde kâğıtlara yazılı olan sayıları katlayarak topların içerisine kendi elleriyle yerleştirerek kürenin içerisine atıp karıştırarak çekti.

 

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, “KURA ÇEKİMİMİZ ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Kura çekimi öncesi konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ BELSAN bünyesinde çalıştırmak üzere kura sistemini hazırladık. Daha önce arkadaşlarımız direksiyon sınavına girdiler. Burada komisyonumuz yaptığı çalışmalarda burada 85 arkadaşımızın uygun olduğunu gördü. Buraya 1’den 85’e kadar numaralar koyduk. 1 ile 50 kurasını çekenler göreve başlayacak diğer arkadaşlarımız ise yedeğe kalmış olacak. Sonra gelmeyenler veya ayrılanlar olursa yedeklerden de çağırmaya devam edeceğiz. Buradaki kuranın arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şoför adaylarımız kendileri gelerek toplara kâğıtları yerleştirecekler. Ardından kendi elleriyle kuralarını çekecekler. Hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

 

 

1’den 85’e kadar rakamın yazılı olduğu kâğıtları elleriyle kutucuklara yerleştirerek kürenin içine atan ardından yine elleriyle kürede bulunan kura toplarını karıştıran şoför adayları kendi kaderlerini kendileri belirledi. 85 kişilik kurada 500 kişi işe alım için hak kazanırken diğer aday şoförlerinde sıralaması belirlendi.

 

 

Kuraya katılan şoförler ise kendi kura çekimlerini kendilerinin yaptıklarını söyleyerek çıkan sonucun hayırlara vesile olmasını dilediler. Kura çekimi sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e, BELSAN A.Ş Genel Müdürü Levent Çelik de eşlik etti.

 

 

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ÜNİVERSİTEYE DİREKT HAT MÜJDESİ

Kura çekimi sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den öğrencileri sevindirecek bir müjde geldi. Başkan Beyazgül, “ Harran Üniversiteli gençlerimiz talep etti, bizler de mümkün kıldık. İnşallah 3 Ekim 2023 Salı günü itibariyle Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerimizden Osman Bey Kampüsüne toplu taşımayla direkt seferlere başlıyoruz.” Dedi.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Kuralar, çekildi, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı