takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Ekim 2018 - Çarşamba 15:21
 
Erdoğan'dan bakanlara ve partililere sert tepki: "İş takibi değil, iş yapın!
SİYASET Haberi
Erdoğan'dan bakanlara ve partililere sert tepki:

Millî Gazete yazarı Ahmet Yavuz, iktidar partisinin hafta sonu düzenlediği Kızılcahamam kampında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanlar, milletvekilleri ve partisinin yetki organlarına tepkisini gösterdiğini yazdı.

Hükümet partisi, hafta sonu Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın katılımıyla 5 yıl aradan sonra Kızılcahamam'da kamp yaptı. Kamptan aldığı kulis bilgilerini paylaşan Millî Gazete yazarı Ahmet Yavuz, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanlar, milletvekilleri, teşkilat mensupları ve kampa şahsen katılan bazı belediye başkanlarına tepkisini yazdı. Yavuz yazısında kampta af konusunun önemli gündem başlıklarından birini olduğu ifade ederken parti teşkilatının bürokrasiden şikayet ettiğini dile getirdi.

Yavuz, bomba olarak nitelediği kamp kulisinde "Cumhurbaşkanı; bakanlar, milletvekilleri, teşkilat mensupları ve şahsen katılan bazı belediye başkanlarına diyor ki... İş takibi değil, iş yapın!" diye yazdı.

İşte Ahmet Yavuz'un bugünkü köşe yazısındaki ilgili kısım şu şekilde:

Partiler, kamplarını tamamladı. Hafta sonu da iktidar. Herkes eteğindeki taşı dökebildiği kadar döktü. Kampta; af konusu kampın öncelikli gündeminden oldu. Yakını öldürülenler, mağdur olanlar milletvekillerine ulaştı. Onlar da kampta şikâyetleri aktardı. “Niye bu adamları affediyorsunuz diye çokça şikâyet alıyoruz” dediler. Teşkilat ise bürokrasiden şikâyet etmiş. “Hâlâ daha iş yapmayanlar var” diye.

 

Kampta McKinsey konusu da konuşulmuş. Zaten Cumhurbaşkanı da bu konuda milletvekillerinden gelen tepkiyi göz ardı etmedi. McKinsey olayının parti içinde kazanın kaynamasına neden olabilirdi. Hamle olarak kabineyi değil, halkla doğrudan iç içe olan milletvekillerini dinledi. “Onların fikrine ihtiyacımız yok!” diye şimdilik tartışmaları bitirdi.

Ve gelelim esas bombaya... Cumhurbaşkanı; bakanlar, milletvekilleri, teşkilat mensupları ve şahsen katılan bazı belediye başkanlarına diyor ki... "İş takibi değil, iş yapın!"

(Milli Gazete)

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erdoğan'dan, bakanlara, ve, partililere, sert, tepki:, "İş, takibi, değil,, iş, yapın!,
Yorumlar
Haber Yazılımı