takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
04 Haziran 2018 - Pazartesi 11:03
 
Şanlıurfa'da 3 aşiret MHP’ye katıldı
SİYASET Haberi
Şanlıurfa'da 3 aşiret MHP’ye katıldı

MHP MYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, Harran ilçesine bağlı Selalmaz Mahallesinde cumhur ittifakına destek ve MHP’ye katılım programına katıldı.

 

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinin önemli aşiretlerinden Siyale,Meacle Ve Nuvacıh aşiretlerine mensup 26 köy muhtarının ve vatandaşların bulunduğu programa katılan Özyavuz büyük bir coşkuyla karşılandı.

 

Özyavuz katılım programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bölgemizde hala temel ihtiyaç olan alt yapı eğitim ve sağlık gibi alanlarda sorunlar var. Harran devlet hastanesi ilk olarak 1995 yılında kuruldu hala fiziki iyileştirmeler yapılmadı, maalesef Harran’daki hastalarımız başka Akçakale olmak üzere diğer ilçelere ve Şanlıurfa’ya sevk ediliyor. İlçemizdeki sorunları çözmek için kendi içimizden meclise temsilci göndermemiz gerekiyor gönül isterdi ki şuan tüm partilerde ilçemizden adaylar olsun ve bu aday kardeşlerimle beraber meclise gidip omuz omuza vererek sorunlarımızı çözelim. Urfa’nın 14 milletvekili ve bir milyondan fazla seçmeni var şimdi size soruyorum bu 14 milletvekili içinde neden İbrahim Özyavuz olmasın.’’

 

Seçimleri şer odakları ile cumhur ittifakı arasında geçeceğini öne süren Özyavuz, “Bölgemizde oyunlar oynayıp bizi birbirimize düşürüp her dönem listelerde bölgemizin adaylarını saf dışı bırakıyorlar. Geçmiş dönemlere baktığımız zaman da bizden bir defa milletvekili olana ikinci dönemde yer verilmiyor, ilk olarak 1987 yılında Sayın Murat Batur, 1999 yılında Sayın Mehmet Yalçınkaya, 2007 yılında Sayın Çağla Özyavuz ve en son geçen dönem Sayın Kemalettin Yılmaztekin milletvekili iken bu saydığım isimlere ikinci bir şans asla verilmedi. Bunun sebebi bölgemizde oynanan oyunlarla bizleri ayrıştırıp parçalamalarıdır. Diğer ilçelerde ise durum tamamen farklı aynı isimler üst üstte vekillik yaparken o isimler hakkında kimse konuşmuyor dedikodusunu yapmıyor. Önümüzdeki seçimler şer odaklarının desteklediği Türkiye’deki ortakları ile cumhur ittifakı arasında geçecek. Referandumda Harran yüzde 97 ile Türkiye birincisi olurken bu dönem yüzde 100 bir rakamla oyunu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep TayyipErdoğan’a vererek tekrar birinci olacağına inanıyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Şanlıurfa'da, 3, aşiret, MHP’ye, katıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı