takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
02 Haziran 2018 - Cumartesi 16:46
 
Vergi ödemelerinde Yeni Dönem
EKONOMİ Haberi
Vergi ödemelerinde Yeni Dönem

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, vergilerin kredi kartları ile ödenebilmesi için Maliye Bakanlığına talepte bulunduklarını belirterek, "Sayın Ağbal, meclis toplantımıza katıldığında, konuyla ilgili talebimiz üzerine çalışma başlattıklarını ve kredi kartıyla vergi ödemesi konusunda bankalara başvuru yaptıklarını söyledi" dedi.Baran, yazılı bir açıklama yaparak, ATO’nun 31 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirdiği 28. Dönem 2. Meclis toplantısına Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katıldığını kaydetti. Baran, toplantı sırasında üyelerin sorunlarının bir kısmını kürsüden ifade ettiğini, tamamını da bir dosya olarak Bakan Ağbal’a sunduklarını söyledi.Baran, yazılı bir açıklama yaparak, ATO’nun 31 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirdiği 28. Dönem 2. Meclis toplantısına Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katıldığını kaydetti. 

 


Baran, toplantı sırasında üyelerin sorunlarının bir kısmını kürsüden ifade ettiğini, tamamını da birAğbal’ın toplantıda yeniden yapılandırma konusunda bir sunum yaptığını anlatan Baran, sunumun ardından Bakan Ağbal’ın ATO meclis üyelerinin sorularını cevapladığını dile getirdi. dosya olarak Bakan Ağbal’a sunduklarını söyledi.Baran, Bakan Ağbal’ın "Ev ödevlerimi aldım, Her birisiyle ilgili kalem kalem çalışacağım. Özellikle gündeme getirdiğiniz konularla ilgili güzel adımları inşallah atacağız. Biz size inanıyoruz ve güveniyoruz" dediğini kaydetti. Bakan Ağbal’ın "Bütün meseleler Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gündeme geliyor" dediğini söyleyen Baran, Sayın Bakan’ın daha önceki toplantılara katıldığında iletilen konularda çözümler ürettiğini, bunlardan birinin de üniversite hastanelerinin borçları olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vergi, ödemelerinde, Yeni, Dönem,
Yorumlar
Haber Yazılımı