takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
02 Haziran 2018 - Cumartesi 16:50
 
Eski Bağımsız Aday Mustafa Göktaş'a ceza geldi
SİYASET Haberi
Eski Bağımsız Aday Mustafa Göktaş'a ceza geldi

Eyyübiye'deki hazine arazisi konusunda yaşananlarla uzun süre konuşulan kalan Mustafa Göktaş, bu kez aldığı ceza ile gündeme geldi. Göktaş, muhammen bedeli bin lira olan otoparkı 12 bin liraya tutup vazgeçince 1 yıl resmi ihalelere girmeme cezası aldı.

 

Şanlıurfa'da bir dönem milletvekili aday adayı olan ve adı daha çok Eyyübiye'deki hazine arazileri ile gündeme gelen Mustafa Göktaş, son olarak girdiği bir ihaleden dolayı ceza aldı.

 

Göktaş, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesinde Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait bir otoparkın işletmesi için ihaleye girdi. Muhammen bedeli bin lira olan ihalede Göktaş, otoparkı tam 12 bin lira bedelle tuttu. 

 

Bir süre sonra ihaleden geri çekilen Mustafa Göktaş'a 1 yıl resmi ihalelere girmeme cezası verildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından alınan karar, resmi gazetede de yayınlayarak uygulamaya girdi.

 

Göktaş daha önce Hazine arazileri TOKİ’ye gitti Göktaş fenalaştı - Eyyübiye'den 60 trilyonluk vurguna engel ve Hazine arazisine tabela koydu! haberleri ile gündeme gelmişti.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Eski, Bağımsız, Aday, Mustafa, Göktaş'a, ceza, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı