takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Nisan 2019 - Çarşamba 21:48
 
Cesur Güvenlik'ten 11 Nisan Şanlıurfa'nın Kurtuluş Yıldönümü Mesajı
URFA Haberi
Cesur Güvenlik'ten 11 Nisan Şanlıurfa'nın Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

CESUR GÜVENLİK, Yönetim Kurulu Başkanı, İbrahim Halil ÖZAKINCI;

"Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluş Günü olan, 11 Nisan günü vesilesi ile 99. yıl önce verilen destansı mücadeleyi hatırlatarak; “Urfa 24 Mart 1919’da İngilizler tarafından işgal edilmiş, daha sonra Fransızlar 30 Ekim 1919’da Urfa’yı işgal ettiler. Urfalılar bağımsızlık tutkusuyla, birlik ve beraberlik içinde  ‘Kurtuluşunu İlan’ etti” dedi.


11,500 yıllık tarihi ile medeniyetlere köprü olan Urfa’nın Kurtuluş savaşında verdiği mücadelenin Meclis tarafından ödüllendirildiğini ifade eden, İbrahim Halil ÖZAKINCI; “Urfa’nın Millî Mücadele’de gösterdiği kahramanlıklarından dolayı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından 12 Haziran 1984’te “ŞANLI” unvanı ile onurlandırıldı.

 

Bu anlamlı gün dolayısıyla,Gap’ın Başkenti, Peygamberler şehri ve medeniyetlerin beşiği olan güzel şehrimizin 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, şehitlerimize Cenabı-ı Hakk’ tan rahmet, gazilerimize ise minnet ve şükranlarımı sunarım" dedi.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Cesur, Güvenlik'ten, 11, Nisan, Şanlıurfa'nın, Kurtuluş, Yıldönümü, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı