takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
11 Nisan 2019 - Perşembe 19:19
 
ŞASGED Başkanı 11 Nisan Kurtuluş Gününü Kutladı
URFA Haberi
ŞASGED  Başkanı 11 Nisan Kurtuluş Gününü Kutladı

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği (ŞASGED) Başkanı H. Murat Özakıncı, bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Özakıncı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Kahraman ecdadımızdan devraldığımız bu değerli mirası, aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirmek ve Türkiye'yi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak, tarihimize ve ecdadımıza karşı en büyük sorumluluğumuzdur.

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği (ŞASGED) Şanlı şehir Şanlıurfamızda birleştirici, bağlayıcı ve kardeşlikleri benimseyerek çıktığımız bu yolda bize emanet edilen Şanlı şehir Urfamızı sahiplenmeye ve katkı sunmaya devam edeceğiz.

 

Büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek bu toprakları bizlere emanet eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Tarihi medeniyetlerin beşiği olan Şanlı şehrimizin, Urfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kutlu olsun."

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED, , Başkanı, 11, Nisan, Kurtuluş, Gününü, Kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı