takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
28 Temmuz 2019 - Pazar 01:19
 
Tümsiad Şanlıurfa Şube Başkanından Sert Sözler
URFA Haberi
Tümsiad Şanlıurfa Şube Başkanından Sert Sözler

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sadık Sade yaptığı açıklamada, “Memlekette tuz kokmuş. Bu saatten sonra gönül alınsa da alınmasa da fark etmez. Zaten kimsenin gönül almaya da niyeti yok, herkes tezgahını kurmuş çarkını çeviriyor” dedi.

 

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü, “Şehirlerinize döner dönmez hemen 2001'den bugüne kadar partimizde görev almış veyagönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum” açıklaması üzerine bir paylaşım yaptı.

 

 

 

Gönül alması gerekenlerin sadece siyasiler olmadığını ifade eden Sadık Sade, “Gönül alması gerekenler sadece siyasiler mi? Halka tepeden bakan randevu vermediği gibi telefonlara dahi cevap vermeyen bürokratlar, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen yandaş sözde vatansever beytülmal hırsızları, kurumuna uğramadan maaş alan bankamatik memurları ve işçileri, belediyelerde danışılmadığı halde yüksek maaş alan ve iş takibi yapan sözde danışmanlar, adrese teslim ihale şartnamesi hazırlayan tüm kurumlar, istihdam oluşturmak isteyenleri doğduğuna pişman eden kamu bankaları, dinleyip de çözüm üretmek istemeyen vekiller, daha sayayım mı…” sözlerine yer verdi.

 

 

 

Gönül alınmasının bir şeyi değiştirmeyeceğini aktaran Sade, “Memlekette tuz kokmuş. Bu saatten sonra gönül alınsa da alınmasa da fark etmez. Zaten kimsenin gönül almaya da niyeti yok, herkes tezgahını kurmuş çarkını çeviriyor. Bedeli her zaman davaya ümmet davası gözü ile bakan insanlar ödüyor” diyerek sözlerine son verdi.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Tümsiad, Şanlıurfa, Şube, Başkanından, Sert, Sözler,
Yorumlar
Haber Yazılımı