takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
08 Kasım 2018 - Perşembe 11:50
 
Rıdvan Söylemez Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldu
SİYASET Haberi
Rıdvan Söylemez Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldu

Saadet Partisi Milletvekili Adayı olan Rıdvan Söylemez, Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldu.

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday adaylığı süreci devam ederken, başvuru sayıları da hızla artmaya devam ediyor. 

 

Geçtiğimiz yıl Saadet Partisi Şanlıurfa 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Rıdvan Söylemez, Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmak istediğini açıkladı.

"KENDİ DEĞİL, MİLLETİMİN MENFAATİNE..."

Kararına yönelik açıklamalarda bulunan Söylemez, aday adaylığını şu sözlerle ifade etti: "Hayatım boyunca Allah rızasını gözeterek Halk için mücadele etmekten vazgeçmedim. Ben kendi menfaatime uygun olanı değil milletimin menfaatine uygun olanı benimsedim.Bundan sonrada Devlet-Millet bütünleşmesi için, Ceylanpınar Halkı için mücadelemden vazgeçmeyeceğim. Değerli Ceylanpınar Halkının  ve Değerli Dostlarımın talebi üzerine Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmaya karar verdim. Halkımız ve Memleketimizin geleceği için hayırlara vesile olmasını Rabbimden diler, tüm Ceylanpınarlı hemşehrilerimizin herzaman emrinde olduğumu bildiririm. Cenab-ı Hak hiçbir zaman Milletimize karşı bizleri mahçup etmesin."

 

Söylemez, yaptığı açıklamadan sonra, AK Parti İl Başkanlığına giderek resmi müracaatta bulundu. 

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Rıdvan, Söylemez, Ceylanpınar, AK, Parti, Belediye, Başkanlığına, Aday, Adayı, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı