takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Temmuz 2018 - Pazartesi 19:12
 
Yeni sistemin ilk Başkanı Erdoğan
SİYASET Haberi
Yeni sistemin ilk Başkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni, yeni sistemin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelmesiyle başladı. Erdoğan konuşmasına duayla başladı ve " Ya Rab, bizi kibir, haset, haksızlık ve zulümden beri ve muhafaza eyle. Bizi tuzaklardan koru. Sen ki her şeye gücü yetensin. Bu milleti bir kez daha zaferle müjdele Ya Rabbi. Bu yolculuğu hayırlara vesile eyle. Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna sevk et" ifadelerini kullandı.

 

Beştepe'deki törene 6 bin davetli, 22 devlet başkanı katılıyor. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Aziz milletim, değerli devlet ve hükümet başkanları, Meclis Başkanları, temsilciler ve değerli dostlar. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

 

DİKKAT ÇEKEN İFADE: ÜLKEMİZ TARİHİNİN EN ÖNEMLİ GÜNÜ

Ülkemiz tarihinin bu en önemli gününde bizimle beraber olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum. 24 Haziran sürecinde şahsımı bu göreve layık gören vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.

ERDOĞAN DUA İLE BAŞLADI: BİZİ DOĞRU YOLA SEVK ET

 

Rabbime yalvarıyorum. Bizleri bu güne ulaştıran Rabbime şükrediyorum. Göğsümüzü genişlet, hayır işlerimizi kolaylaştır. Halka hizmet için bir güzel yolculuğa hazırlanıyoruz. Ya Rab, bizi kibir, haset, haksızlık ve zulümden beri ve muhafaza eyle. Bizi tuzaklardan koru. Sen ki her şeye gücü yetensin.

 

Bu milleti bir kez daha zaferle müjdele Ya Rabbi. Bu yolculuğu hayırlara vesile eyle. Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna sevk et.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeni, sistemin, ilk, Başkanı, Erdoğan, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı