takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
05 Haziran 2018 - Salı 12:15
 
Urfalı vekil Gülpınar: Kimse makamına güvenmesin!
SİYASET Haberi
Urfalı vekil Gülpınar: Kimse makamına güvenmesin!

Seçim çalışmaları kapsamında seçmenle bir araya gelen Şanlıurfa Milletvekili ve vekil adayı Kasım Gülpınar “Kimse makamına, mevkisine güvenmesin. Padişahlık bile göz kapatana kadardır” dedi. Gülpınar, 24 Haziran seçimlerinden önce siyaseti bırakacağını belirtmişti.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, genellikle Siverek ilçesinde olmak üzere il genelinde 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

Gülpınar, seçime kadar herkese ulaşacaklarını ve Türkiye'nin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Allah tüm ülkemizin yardımcısı olsun. Bu süreci inşallah sağ salim atlatarak, 24 Haziran’da tüm Şanlıurfalılar olarak yüzümüzün akıyla bu süreçten çıkarız” dedi.

 

Aday tanıtım toplantısında siyaseti bırakacağına yemin ettiğini ancak 24 Haziran'da partisine destek için tekrar siyasi hayatına devam ettiğini belirten Gülpınar “Kimse makamına, mevkisine güvenmesin. Padişahlık bile göz kapatana kadardır” dedi.

 

Şeytan Küçesi esnafını da ziyaret eden ve Eyyübiye'de seçim bürosunun açılışına katıldı. Ardından Kanaat Önderi Şeyh Cemil Aydın'ı da ziyaret ederek bir süre karşılıklı sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu.

 

 

Mehmet Kasım Gülpınar Kimdir?

 

20 Eylül 1969 Şanlıurfa Siverek'te doğdu. Babasının adı, Eyyüp Cenap, annesinin adı Asuman'dır. Kamu Görevlisi; Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. TÖMER'de öğretmenlik yaptı. Dış Ticaret Müsteşarlığı İGEME'de Mütercim olarak çalıştı. Özel bir TV kanalında Diplomasi Muhabirliği yaptı. Devlet Bakanlığında Özel Kalem Müdürlüğü ve Siyasi Danışmanlık, Sanayi ve Ticaret Bakanlığında Siyasi Danışmanlık görevlerinde bulundu. 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa'dan Milletvekili seçildi. Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliği, Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Türk Grubu Üyeliği, Türkiye-Fransa Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı, AB Uyum Komisyonu Üyeliği, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu (KPK) üyeliği, Dışişleri Komisyonu Üyeliği ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) üyeliği görevlerinde bulundu. 25. ve 26. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçildi. 26. Dönem AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Karma Parlamento Komisyonu üyesi. Türkiye- Romanya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı. Fransa Cumhurbaşkanı tarafından Legiond'Honneur nişanı ile taltif edilmiştir. Çok iyi düzeyde Fransızca, İngilizce ve Kürtçe, iyi düzeyde Arapça ve Farsça bilen Gülpınar, evli ve 3 çocuk babasıdır. 24 Haziran 2018 Genel Seçimleri AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayıdır.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Urfalı, vekil, Gülpınar:, Kimse, makamına, güvenmesin!,
Yorumlar
Haber Yazılımı