takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
28 Mayıs 2018 - Pazartesi 10:45
 
Ş.Urfa AK Parti Yemeğinde Aday Adayı Tepkisi
SİYASET Haberi
Ş.Urfa AK Parti Yemeğinde Aday Adayı Tepkisi

AK Parti Şanlıurfa teşkilatının iftar programında aday adayı olan Abdulkadir İkbal ile Bakan Fakıbaba arasında bir tartışma yaşandı.

 

AK Parti Şanlıurfa teşkilatı aday adaylarının da bulunduğu bir iftar programı düzenledi. El Ruha Otel de düzenlenen programa, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba da katıldı. 

 

Fakıbaba'nın konuşmaya başlamak istemesi üzerine aday adayı olan Abdulkadir İkbal, sözünü keserek dinlemek istemediğini belirtti. Fakıbaba da, İkbal'e dinlemek istemiyorsa dışarı çıkabileceği karşılığını verdi. Karşılıklı tartışmanın yaşanması üzerine AK Parti Milletvekili Halil Özcan araya girip gerilimi düşürmek istedi. 

 

Özcan'ın dışarı çıkardığı İkbal, tepki amaçlı toplantıyı terk etti. İkbal'in, Fakıbaba'ya tepki göstermesinin sebebinin kendisini dinlemek yerine dışarı çıkmasını istediği için olduğu anlaşıldı.

 

SİYASETÇİ HOŞGÖRÜLÜ OLMALI'

 

Tartışma kısa sürede sosyal medyada da yayıldı. TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, siyasetçilerin hoşgörülü yaklaşım içerisinde olması gerektiğini belirtti. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Sade, "Bu süreçte siyasetçi sakin sabırlı ve hoşgörülü olmalı. Toplumda her türlü tepki gelebilir. Siyasetçinin yapması gereken her türlü tepkiye hoşgörü ile yaklaşmalı. Vatandaşı ikna etmeli ateşe körük ile giden kim olursa olsun davaya zarar verir. Nefsani davranmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Devletin hatırı hiç kimseye feda edilmez. Eğer siyasetçi öfke kontrolünü yapamıyorsa sahaya inmesin evinde oturup sonucu beklesin." ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Ş.Urfa, AK, Parti, Yemeğinde, Aday, Adayı, Tepkisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı