takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
01 Mayıs 2019 - Çarşamba 23:05
 
ŞASGED, 1 Mayıs İşçi Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı
GÜNDEM Haberi
ŞASGED, 1 Mayıs İşçi Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

ŞASGED Başkanı H.Murat ÖZAKINCI, Mesajında, “1 Mayıs, bir ülkenin ekonomisinin gelişmesinde emek sahibi olan işçilerin haklarını arama mücadelesini simgelemektedir. Dedi.Alın teri ve emeğe değer verdiklerini; üreteni-üretimi önemsediklerini toplumsal yaşamdaki tüm etkinlikleriyle yaşamı yeniden dizayn eden üreten, emek veren Tüm Emekçi ve İşçilerimizin huzur ve refah seviyelerinin yükseltilmesini dilerim.

 

 

ŞASGED Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI; 1 Mayıs İşçi ve emekçi Bayramı Ülkemizde Kutlanmasının, 1 Mayıs, işçi ve emekçiler tarafından kutlanan ve dünya çapında bayram olarak ilan edilmiş bir gündür. Türkiye'de ilk kez 1923'te kutlanan 1 Mayıs, 2008 yılının Nisan ayında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanılmaya başlanmıştır. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi dayanışma bayramı olduğundan resmi tatil ilan edilmiştir.

 

 

ŞASGED Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI; Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği’ Yönetimi olarak, Şanlıurfa’yı Kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda Kalkındırmak için üreterek, zahmet ve minnetsiz bir oluşumla çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam edeceğiz çünkü emek ve zahmet harcamadan olmuyor.

 Bu vesileyle,  ÖzeIde emekçilerimizin, genelde dünya emekçilerinin birlik Mücadele ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs işçi bayramını kutluyorum. Ebediyete göçen işçilerimize Allahtan Rahmet ve şükranlarımı, alın teri ile evine ekmek götürenlere selam ve saygı ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun. Dedi

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED,, 1, Mayıs, İşçi, Bayramı, Dolayısıyla, Mesaj, Yayımladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı