takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
07 Şubat 2019 - Perşembe 11:57
 
Kılıçdaroğlu, Urfa’yı gündeme taşıdı
SİYASET Haberi
Kılıçdaroğlu, Urfa’yı gündeme taşıdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında geçen ay İŞKUR tarafından yapılan bin kişilik işçi alımı için başvuran 44 bin kişiden söz etti ve kentteki işsizliği gündeme taşıdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Şanlıurfa’da yapılan bin kişilik işçi alımını gündeme getirdi.

 

Bin kişilik işe 44 bin kişinin başvurduğunu belirten Kılıçdaroğlu, kura çekiminin stadyumda yapılmasına da dikkat çekerek şu sözlere yer verdi:

“ 12 Ocak Urfa’da 9 ay süreyle geçici işçi alınacak. Bin kişilik iş için 44 bin kişi başvuruyor Şanlıurfa’da. Ve Şanlıurfa neredeyse silme AK Parti’ye milletvekili veriyor. Kura çekimini stadyumda yapıyorlar. Bu Türkiye’nin geldiği noktayı göstermesi açısından önemlidir. 17 yıldır bir ülkeyi tek başına yöneteceksin, 17 yıldır her istediğini yapacaksın, 44 bin kişi bir ekmek için gidecek acaba iş bulabilir miyim diye. Ve o insanların yüzde 90’ı da sana oy veriyor. Akıl tutulması var bu işte, bir yanlışlık var bu işte. Ama bu yerel seçimlerde inanıyorum Şanlıurfa ayağa kalkacak.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kılıçdaroğlu,, Urfa’yı, gündeme, taşıdı,
Yorumlar
Haber Yazılımı