takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
31 Mayıs 2018 - Perşembe 12:49
 
Kemalettin Yılmaztekin 'den sevenlerine çağrı: Küsmeyin
SİYASET Haberi
Kemalettin Yılmaztekin 'den sevenlerine çağrı: Küsmeyin

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin seçim çalışmalarını yürütmek için geldiği Şanlıurfa'da listeye alınmamasını değerlendirdi. Yılmaztekin, listede olmadığı için kendisini sevenlerin küsmemesini isteyerek, "Ne dün ne bugün makam ve mevki hırsında hiç olmadım, yarın da olmayacağım" dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin, referandumda Türkiye rekorunun sahibi olan seçim bölgesindeki çalışmalarında, halka 24 Haziran seçimlerinin neden önemli olduğunu anlatıyor.

Seçim çalışmaları için geldiği memleketinde GAP Havaalanı’nda partililer tarafından karşılanan Milletvekili Av. Yılmaztekin, konvoy eşliğinde seçim bölgesi Harran ve Akçakale’ye geçerek partilileri ile seçim çalışmalarına katıldı. “24 Haziran’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız” diyen Milletvekili Yılmaztekin, listede yer almayışını değerlendirdi. 

 

"SIRALAMAYA GİRİP GİRMEMEK ÖNEMLİ DEĞİL"

 Milletvekili Yılmaztekin, aday sıralamasına girip girmemenin önemli olmadığını vurgulayarak, “Biz dava adamıyız. AK Parti’yi sadece bir siyasi parti olarak görmedik ki biz. Bu dava asırlar ötesinden tevdi edilen bir emanettir. Küfre karşı salladığımız kılıcımızdır, zırhımızdır, bedenimizdir, ruhumuzdur. Reisimizle ilk günkü aşkla ve daha fazlasıyla durmak yok yola devam” diye konuştu.

 

7 Haziran seçimlerinde il genelinde yüzde 46,8, seçim bölgesi Harran’da yüzde 55, Akçakale’de yüzde 59 olan AK Parti oylarını kendisinin de aday olduğu 1 Kasım seçimlerinde Akçakale  ilçesinde yüzde 89,5, Harran’da ise yüzde 83,6’ya yükselmesinde baş faktör olan Şanlıurfa’nın genç Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, 27. Dönem milletvekili aday listesinde olmadığı için kendisini sevenlerin küsmemesini istedi.

 

Yılmaztekin, “Ne dün ne bugün makam ve mevki hırsında hiç olmadım, yarın da olmayacağım. Seçmenlerim, hemşerilerim, sevenlerim, akrabalarım ve kısaca beni tanıyan herkes Reisimize bağlılığımı bilir. Onlar dün olduğu gibi bugün de yanımdalar şükürler olsun. Bizim derdimiz koltuk hevesi değil, memlekete hizmet aşkıdır” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Kemalettin, Yılmaztekin, 'den, sevenlerine, çağrı:, Küsmeyin, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı