takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
08 Haziran 2018 - Cuma 14:53
 
Harran'a Otogar Yapılıyor
SİYASET Haberi
Harran'a Otogar Yapılıyor

Dünya turizminde önemli bir yeri olan Harran'ın kalkınması için ilçede bir çok yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ilçeye modern otogar kazandırıyor.

 

Harran'da sem pazarı, kültür merkezi, mezarlık iyileştirmesi ve bunun gibi bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, şimdide ilçenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan modern otogarın temelini attı.

 

Gerçekleştirilen temel atma töreninde bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Hiç bir sözü, vaadi, projesi ve ufku olmayan kadrolar, bizlerin bir duruşunu özel bir iletişimizi paylaşıyorlar ve karalamaya çalışıyorlar. Bunlara gelmemek lazım. AK Parti hepimizin evi, AK Parti Halkın Partisidir. AK Parti öncesi olan iktidarlarda ve Belediyelerde terminal, kültür merkezi, gençlik merkezi, sosyal tesisler, yüzme havuzları ve içme suyu arıtma tesisleri yapamazdı. Daha önce çukurunu kapatamayan, temizliğini yapamayan Belediyeler bu hükümet döneminde  gücünü Cumhurbaşkanından, Bakanlarından ve Milletvekillerinden, teşkilatından alarak bir bütün içinde hizmet atağını gerçekleştirdi" dedi.

KAYMAKAM'DAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR

Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ise "İlçemize gerçekleştirilen tüm yatırımlarda emeği geçen Büyükşehir Belediyemize, meclis üyelerine Harran Belediye Başkanımız Mehmet Özyavuz ve Harran denilince gözünü kırpmadan bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye yapmış oldukları yatırımlardan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Gerçekleştirilen temel atma törenin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir ilçede kurulan Ramazan kardeşlik sofrasına geçen Başkan Nihat Çiftçi ve misafirler, burada Harranlılarla birlikte iftar yaptılar.

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Harran'a, Otogar, Yapılıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı