takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
11 Haziran 2018 - Pazartesi 13:33
 
Gülpınar: Fitne ve İhanet Kol Geziyor
SİYASET Haberi
Gülpınar: Fitne ve İhanet Kol Geziyor

TÜMSİAD’ı ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Kasım Gülpınar, fitnenin ve her türlü ihanetin kol gezdiği bir ortamda siyaset yapmanın zor olduğunu belirterek, “Gündeme teslim olmamak lazım. Bunun yerine gündemi kendimizin belirlemesi lazım. Çoğu zaman suni gündemler ve gereksiz konular için asıl meselelerden uzaklaşılıyor. Bu kapsamda zamanı verimli olarak kullanma şansınız kalmıyor” dedi.

 

 

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri ile ilgili siyasilerin STK ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Milletvekili ve aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Kasım Gülpınar TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdulhakim Parmaksız’ın yanı sıra Semerkand Vakfı, ASKON, MİSİAD Dernekleri ile Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanının da katıldığı programda 24 Haziran seçimleri ve Şanlıurfa’daki siyasi gündem hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

‘GÜNDEME TESLİM OLMAMAK LAZIM’ 


Ziyarette konuşan Milletvekili Adayı Kasım Gülpınar, fitnenin ve her türlü ihanetin kol gezdiği bir ortamda siyaset yapmanın zorluklarına değindi. Kasıtlı olarak oluşturulan gündemlere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Gülpınar, “Gündeme teslim olmamak lazım. Bunun yerine gündemi kendimizin belirlemesi lazım. Çoğu zaman suni gündemler ve gereksiz konular için asıl meselelerden uzaklaşılıyor. Bu kapsamda zamanı verimli olarak kullanma şansınız kalmıyor. Memleket için elzem konular yerine dedikoduların ve faydasız meselelerin etkisine giriyorsunuz. Bu konu Şanlıurfa’nın gelişmesinin ve ilerlemesinin önündeki önemli zaaflardan birisidir. Bizlere büyük düşünüp, büyük fotoğrafa bakmak yakışır” şeklinde konuştu.

 

‘FİTNENİN YENİ ADI ALGI OPERASYONU OLMUŞ’ 


Ziyareti değerlendiren TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, davalarının ümmet davası olduğunu vurguladı. Ülke gündeminin dedikodulara kurban edilemeyecek kadar önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Sade, “Fitnenin yeni adı ‘Algı Operasyonu’ olmuş. Tabiri caizse delinin biri kuyuya bir taş atıyor, 40 akıllı onu çıkarmak için uğraşıyor.  Bu arada kaybolan esas meselelerin haddi hesabı yok. Biz önümüzdeki seçimleri bir ümmet ve millet davası olarak görüyoruz. Siyasette herkesi memnun edecek sonuçların elde edilmesinin mümkün olmadığına inanıyoruz. Bardağın dolu tarafına göre davranmayı tercih ediyoruz. İçi boş meselelerle zaman kaybetmememiz lazım. Sayın milletvekilimiz ve yeni dönem milletvekili adayımız Sayın Kasım Gülpınar’ın ziyaretlerinden büyük onur duyduk. Çizgisi ve duruşuyla her zaman hafızalarımızda kalacak bir vekilimizdir. Kendisine başarı dileklerimizi sunuyoruz. Zaman bireysel düşünecek ve basit meselelerle uğraşacak zaman değildir” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gülpınar:, Fitne, ve, İhanet, Kol, Geziyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı