takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
29 Haziran 2020 - Pazartesi 14:33
 
Gaziantep ilinden ’de numuneler gelmeye başladı
SAĞLIK Haberi
Gaziantep ilinden ’de numuneler gelmeye başladı

Şannlıurfa,Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bir çok ilden fazla Covid-19 antikor testleri çalışılmaktadır.

 

 

Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Covid-19 Laboratuvar Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulduğu günden itibaren aralıksız hizmet veremeye devam ediyor.

 

 

 

Covid-19 Laboratuvar 12 laboratuvar teknisyeni, 4 doktor ve 1 başteknisyen olmak üzere 17 personel ile hizmet vermektedir. Covid-19 Laboratuvarında, Şanlıurfa il merkezindeki kamu hastaneleri, başta olmak üzere İlçe hastanelerine ve ayrıca il dışından Mardin ve Şırnak’tan gelen Covid-19 antikor testlerini ’de çalışmaktadır.

 

 

 

 Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet veren, Covid-19 laboratuvarına, Mardin ve Şırnak illerinin dışında, Gaziantep ilinden ’de numuneler gelmeye başladı günde ortalama,1.500-1.750 arası Covid-19 antikor testleri çalışılmaktadır.

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Gaziantep, ilinden, ’de, numuneler, gelmeye, başladı, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı