takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
14 Haziran 2018 - Perşembe 15:37
 
Fakıbaba'dan HDP'ye
SİYASET Haberi
Fakıbaba'dan HDP'ye

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyyübiye, Karaköprü ve Haliliye’deseçim bürosu açılışlarına katıldı. Bakan Fakıbaba, HDP’yi işaret ederek “Urfa’nın vekili diyorlar içlerinde Urfalı yok” dedi.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba İl Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Adayı Ahmet Akay Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Teşkilat Üyeleri ile seçim bürosu açılışlarına katıldı.

 

Seçim bürosu açılışlarında kendisi için “Yerli” sloganı atılması üzerine HDP’yi işaret eden Bakan Fakıbaba “ Bakın benim için yerli diyorsunuz. Diğer partilere bakıyorum hiç Urfalı yok içerisinde. Yani şimdi Urfalı yok ama adı Urfa vekili. Hadi bir tane dışarıdan getirilir diyelim ama bunların hepsi dışardan gelmiş içlerinde Urfalı yok. Fotoğraflarını göremiyoruz, fotoğrafları yok, fotoğraf neden yok? Ahmet Eşref Fakıbaba’yı görebiliyorsunuz. Bizde 14 arkadaşımızın da fotoğrafı var. Onun için Urfalılar bu oyunu bilir kürt, Türk, Arap benim canımdır canım, bizler et tırnağız. Biz ideolojik bir siyaset yapmıyoruz, biz hizmetkarlık yapıyoruz biz hizmet üretiriz” dedi.

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Fakıbaba'dan, HDP'ye, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı