takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
18 Haziran 2018 - Pazartesi 09:40
 
CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aydınlık’tan Bayram Ziyaretleri
SİYASET Haberi
CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aydınlık’tan Bayram Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa milletvekili adayı Aziz Aydınlık, Ramazan Bayramının ikinci günü köy ve mahalleleri gezerek vatandaşların bayramını kutladı.

 

İl Başkanlığında düzenlenen Bayramlaşma törenin ’de CHP milletvekili adayları Aziz Aydınlık ve Uğur Mizan, Pm üyesi Erbil Aydınlık, İl Yöneticileri, İl kadın Kolları hazır bulundu.

 

Ramazan boyunca tüm Şanlıurfa’yı kucaklamaya çalıştıklarını ve Suruç olayında hayatını kaybedenlerin ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı dileyen Aydınlık, ”Tüm İslam Âleminin ve Şanlıurfalı hemşerilerimin bayramını kutlarım. Bir Hafta sonrada 24 Haziranda ikinci bayramımız olacak ve hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu seçim bir Milat olacak, halkın gözü açıldı, bıktı usandı artık buna da dur diyecek, CHP iktidar olacak. Çiftçimiz, esnafımız vatandaşımız rahat nefes alacak ” dedi.

Ramazan Bayramı'nda da çalışmalarına ara vermeden devam eden Şanlıurfa milletvekili adayları Aydınlık ve Mizan İl binasında bayramlaşmanın ardından Siverek ile Hilvan İlçelerinde gezerek vatandaşların bayramını kutladılar.



Yoğun ilgi ve heyecanla karşılanan milletvekili adayları Aziz Aydınlık ve Uğur Mizan CHP’nin seçim vaatlerini anlattılar.

 

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, bizde “Tamam’ız “ diyerek destek verdiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, Şanlıurfa, Milletvekili, Adayı, Aydınlık’tan, Bayram, Ziyaretleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı