takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
17 Kasım 2018 - Cumartesi 13:09
 
Bucak Adaylığı ile ilgili Sert Konuştu
SİYASET Haberi
Bucak Adaylığı ile ilgili Sert Konuştu

MHP Siverek Belediye Başkan adayı olduğu açıklanan Fatih Bucak, katıldığı TV programında adaylığına ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimler öncesinde partilerin adaylar konusundaki çalışmaları devam ederken, dün Şanlıurfa’dan sürpriz bir aday çıktı. Şanlıurfalı olan Fatih Bucak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmenin ardından Bucak’ın Siverek için belediye başkan adayı olduğu açıklandı.

 

Yaşanan bu gelişme ile ilgili olarak GTV’de Müslüm Çap’ın sorularını yanıtlayan Bucak, önemli açıklamalarda bulundu. Kendi öz şivesi ile bundan sonra konuşacağını söyleyen Bucak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Kendileri susayınca bir bardak su içemeyenler bu memlekete adam olamazlar. Er kesesinden bonkörlük yapan da bir şey olmaz. Oradaki belediye başkanları, milletvekilleri devletin uçağıyla gidip geliyor. Ben şimdi 180 trilyon paramı getirip orada toprağa gömeceğim. Bir, ben oraya seçime gelmiyorum, ölmeye geliyorum. İki, Bucak’ın ismiyle başka partiden araba görürsem kendileri bilir. Gelince de ilk Karacadağ’a gidiyorum, bakalım el mi yaman, bey mi yaman. Hodri meydan. Bucak’ta değil X,Y partinin arabası, Trump gezemez. Urfa Urfalılarındır, öyle montaj sahte adamlarla olmaz. Her şeyin sahtesi var. Gün bugündür, aslı ortaya çıkacak.”

 

AJANS URFA

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Bucak, Adaylığı, ile, ilgili, Sert, Konuştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı