takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
25 Haziran 2018 - Pazartesi 10:22
 
Bakan Fakıbaba'dan seçim sonuçlarına yorum
SİYASET Haberi
Bakan Fakıbaba'dan seçim sonuçlarına yorum

Tarım Bakanı Fakıbaba, seçim sonuçlarına takip ettiği Şanlıurfa'da ilk değerlendirmesini de yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden Bakan Fakıbaba, "Yolda devam" dedi.

 

24 Haziran 2018 seçim sonuçları, sandıkların yüzde 96'sı açılırken Cumhurbaşkanlığı 'milletvekili' seçim sonuçları-oy oranları netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan rakiplerinin karşısında 'salt çoğunluğu' alarak yeni sistemde ilk Cumhurbaşkanı oldu.

 

Şanlıurfa'da tercihini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana kullandı. 

Kentte 100 açılan sandıklarda resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan 64.77 oranında oy aldı. Milletvekili seçimlerine de AK Parti'ye 52.7 bandında oy verildi.

 

Sonuçları seçim bölgesi Şanlıurfa'dan takip eden Gıda, Tarım ve Hayavncılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, seçim sonuçlarının ilk değerlendirmesini de yaptı. Öncelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden Bakan Fakıbaba, şöyle konuştu:

 

"Aziz Milletimizin teveccühü ile yeni yönetim sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilen Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, bu büyük başarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

 

Seçim bölgemiz olan Şanlıurfa’da birlikte çalıştığımız parti teşkilatımızın bütün kademelerine, bize oy veren vermeyen bütün hemşehrilerimize, seçimin güvenli bir ortamda yapılmasını sağlayan güvenlik ve diğer bütün kamu görevlilerine teşekkür ediyorum.

 

Demokrasinin tecelligahı olan sandıklara iradesini, yüreğini, gelecek ümidini yansıtan bütün vatandaşlarımızla Güçlü Türkiye için ‘Yola Devam’ ediyoruz. Vakit herkes için Türkiye Vakti’dir."

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Bakan, Fakıbaba'dan, seçim, sonuçlarına, yorum,
Yorumlar
Haber Yazılımı