takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
15 Eylül 2019 - Pazar 14:07
 
Volkswagen Türkiye'nin adresi belli oldu!
TEKNOLOJİ Haberi
Volkswagen Türkiye'nin adresi belli oldu!

 

 

 

Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'ye kuracağı fabrikanın adresi belli oldu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Volkswagen'in fabrikası Manisa'da kurulacak" dedi.

 

 

 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına konuk oldu. Bakan Pekcan, Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'ye kuracağı fabrikanın adresini açıkladı. Pekcan, Volkswagen'in Türkiye'ye yapacağı yatırımla ilgili "Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli ancak o konu Bakanımız Varank'ın çalışma alanı tabii." dedi.

 

 

 

 

"VOLKSWAGEN'İN FABRİKASI MANİSA'DA KURULACAK"

"Volkswagen'in yeni üretim otomobili için Türkiye için olumlu bakılıyor." açıklamasında bulunan Bakan Pekcan, "Alman bakanlarımızla da konuştuk. Bu tarz açıklamalarda bulundular. Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli ancak o konu Bakanımız Varank'ın çalışma alanı tabii. Bazı tüyoları da Alman Ticaret Bakanlığı'ndan alıyoruz.'Türkiye lehinde karar verildi' diyorlar bize esasında..." ifadelerini kullandı.

 

Programda bakanlıklar arasındaki WhatsApp  grubu ile ilgilide konuşan Pekcan, "Biz diğer bakanlıklarda telefonla 10 dakikada çözüp uygulamaya geçiyoruz. WhatsApp  grubumuz da var. Hazır giyim ve tekstil bizim gururumuz. İki sektörde gerideyiz. Bunlar, kimya ve bilişim, haberleşme cihazları sektörleri." açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: Volkswagen, Türkiye'nin, adresi, belli, oldu!,
Yorumlar
Haber Yazılımı