takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
18 Şubat 2019 - Pazartesi 17:45
 
Viranşehir Şehitleri Dualarla Anıldı
URFA Haberi
Viranşehir Şehitleri Dualarla Anıldı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Viranşehir ilçesine bağlı Yenişehir mahallesinde bulunan Hakim ve Savcı Sitesine yönelik bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit İbrahim Kete ve Şehit Ahmet Oktay Günak için düzenlenen anma programına katıldı.
 
 
Şehitlerin kabri başında başlayan programda, şehitler için dualar edildikten sonra, Viranşehir Adliye Sarayı’nda şehitler için hazırlanan şehitler köşesine karanfil bırakıldı.
 
 
Viranşehir Tepret Camii’nde şehitler ve gaziler için okunan mevlid-i şerifle devam eden anma programı, vatandaşlara yemek ikramının ardından sona erdi.
 
 
Viranşehir Kaymakamlığı, Viranşehir Belediyesi ve Viranşehir Adliyesi tarafından düzenlenen 17 Şubat Şehitlerini Anma Programına, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Vali Yardımcısı Selami Işık, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Viranşehir Eski Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
 
 
17 Şubat 2017 tarihinde Viranşehir Yenişehir Mahallesinde Hakim Savcı Sitesine bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmiş, saldırıda iki kişi şehit olmuştu.
 
 
Viranşehir’deki anma programında şehit-gazi aileleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden ve taleplerini dinleyen Vali Erin, buradaki programının ardından Viranşehir’e bağlı Eyyüpnebi mahallesine geçerek, Eyyüpnebi Ziyaretgahında yapılan çalışmaları denetledi. 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Viranşehir, Şehitleri, Dualarla, Anıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı