takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Ağustos 2019 - Pazartesi 16:28
 
Vatandaştan Tam Not aldı
URFA Haberi
Vatandaştan Tam Not aldı

 

 

 

M. Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine Bağlı, Haliliye Ek Bina Hastanesi vatandaştan tam not aldı..

 

Türkiye’de tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında kaliteli hizmet sunumunun sağlanması amacıyla hasta ve çalışan güvenliği başta olmak üzere verimlilik, etkililik, etkinlik, süreklilik ve zamanlılık, hasta ve çalışan memnuniyetini esas alan standartların uygulandığı Sağlıkta Kalite Standartlarının yanı sıra Hastaneler Fiziki ve hizmet bakımından hijyen olması gerekiyor.

 

 

 

Haliliye Ek Bina Hastanesinden hasta ve ziyaretçilerinin, Haber sitemize gelen şikayetlerin başında hijyen ve Temizlikti..

 

 

 

M. Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine Bağlı, Haliliye Ek Bina Hastanesinde Pek çok başarılı ameliyatın gerçekleştirildiği hastanede, Hastane polikliniklerine, gelen hastaların özellikle yatış yapan hastalardan tam not alıyor. Hastanesinin Bahçesinde bulunan süs havuzunu kapatan Türk Bayrağının her gün temizlik personelleri tarafından temizlendiği, Hastane bahçesinde bulunan hasta yakınlarının bekleme ve dinlenmeleri için yaptırılan Misafir bekleme yerinin her gün düzenli bir şekilde yıkandığı ve temizlendiğini gören vatandaşların bu durumdan memnun olduğu yapılan temizlik çalışmalarından dolayı Hasta ve hasta yakınları tarafından Hastane Yönetimine Teşekkür ettiler.

 

 

 M. Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine Bağlı, Haliliye Ek Bina Hastanesinde, Hekimler başta olmak üzere tüm personelin ilgi ve alakasından, özelikle son dönemlerde yapılan temizliklerle ilgili çalışmalarından memnun olan vatandaşlar ve Hastanede yatan hastaların ve hastaneye gelen, hastanenin temizliğinden memnuniyet duyan hasta ve ziyaretçilerin, “Allah kimseyi sağlığından etmesin ama her hangi bir hastalık halinde de herkese böyle ilgi ve alaka gösterilen ve hijyenik bir hastaneye gitmelerini tavsiye ederiz.” dediler.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Vatandaştan, Tam, Not, aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı