takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
18 Temmuz 2019 - Perşembe 01:17
 
Urfalı tamirci: Araçla aramıza girmeyin
URFA Haberi
Urfalı tamirci: Araçla aramıza girmeyin

Şanlıurfa’da 35 yıldır tamircilik yapan Ömer Yıldızoğlu, “Biz araçların bakımını yaparken, araçlarla aramız bayağı iyi, onlarla çok iyi dostluğumuz var. Çok güzel anlaşıyoruz, onların halinden anlıyoruz. Ama ne zaman ki araç sahipleri işin içine karışırsa araçlarla aramız bozuluyor” dedi.

 

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesinde 35 yıldır tamircilik yapan Ömer Yıldızoğlu, araç sahiplerine önemli uyarılarda bulundu.

 

 

 

Araç sahiplerinin ustaların ine karışmaması gerektiğini bildiren Ömer Usta, işlerine karışılmadığı zaman araçlarla çok iyi anlaştıklarını dile getirdi. Ömer Usta, “Biz araçların bakımını yaparken, araçlarla aramız bayağı iyi, onlarla çok iyi dostluğumuz var. Çok güzel anlaşıyoruz, onların halinden anlıyoruz. Ama ne zaman ki araç sahipleri işin içine karışırsa araçlarla aramız bozuluyor. Yani araç sahipleri aramıza girmezse, bu iş daha sağlıklı, araç sahiplerinin de istediği gibi hizmet alacağını düşünüyorum” dedi.

 

 

Araç sahiplerinin acele ettirmesinin sağlıklı iş çıkmasına engel olduğunu aktaran Ömer Yıldızoğlu, “İşimize karışınca araçla aramız bozuluyor. Acele ettiriyor, şunu da şöyle yap, benim istediğim gibi yap derse, araç sahibinin isteği üzerine iş yapacak olursak, sağlıklı bir iş yapmış olmayız. Yalnız araç sahibi işin içine karışmazsa, gerçekten ustaya bırakılırsa, usta kendine emanet edilen araca gözü gibi bakar. Biz, bir araca nasıl bakılır, neresini onarırız, hangi parçayı değişirsek değer kazanır, değer kaybeder biz bunları araç sahibinden daha iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Güneş yanığı olan araçlar için özel bir ürün kullandıklarını ve aracın değerinin düşmediğini söyleyen Yıldızoğlu, “Yetkili servislerin boyayacağı aracı, biz daha az masrafla, daha erken bitiriyoruz. Araçta değer kaybı olmuyor. Biz bu sistemi, göçük düzeltme yöntemini 15 yıldır kullanıyoruz.

 

 

Güneş yanıkları oluşan araçlarda, daha önce tek çare olarak boyanıyordu. Bu da araçlarda ciddi değer kayıplarına neden oluyordu. Restor FX dediğimiz ürünle, bu yöntemle boyasız bir şekilde yapıyoruz. Bu araçlara bakan boyalıdır diyemez. Boyasız bir şekilde onarıyoruz, eskisi gibi oluyor. İlk günkü gibi canlı ve parlak duruyor, hatta kılcal çizikleri bile götürüyor. Şeffaf renkli olduğu için her renk araca uygulanıyor. Müşterileri bekliyoruz. Boya ile kıyasladığımız zaman, boya maliyetinden daha düşük maliyeti” diyerek sözlerine son verdi.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Urfalı, tamirci:, Araçla, aramıza, girmeyin,
Yorumlar
Haber Yazılımı