takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Kasım 2018 - Pazartesi 15:34
 
Urfalı İş Adamı Antalya’nın Kemer İlçesinden Belediye Başkan A. Adayı Oldu
SİYASET Haberi
Urfalı İş Adamı Antalya’nın Kemer İlçesinden Belediye Başkan A. Adayı Oldu

Urfalı iş Adamı ve Ak Parti Antalya Kemer İlçesi Belediye Başkan A.Adayı Remzi ALTUNGEYİK Belediye Başkanı Aday Adaylığı için yaptığı basın açıklamasında şunları belirti; Türkiye,  tarihinin en önemli Dönüm noktası sayılan 31 MART 2019  tarihine doğru koşar adım giderken, yeni dönemde YEREL YÖNETİM çatısı altında hizmet üretmek ve şehrimize karşı görevimizi ifa etmek üzere bugün ilk adımı atmış bulunuyoruz. Rabbim attığımız bu adımı Allahın izniyle hayırlı hizmetlere vesile kılsın.

 

Henüz çok kısa bir dönem olmasına rağmen 21. Yüzyıl, birçok hadiseye ve gelişmeye tanıklık etmiştir. Bu dönem, Türkiye içinde önemli gelişmelerin yüzyılı olmuştur. 2002 yılından bu tarafa kesintisiz 16 yıldır iktidarda olan AK PARTİ tam da bu yüzden gerçek bir 21. Yüzyıl partisidir. Çağı anlayan ve gereğini hakkıyla yapan partimiz inşallah nice yüzyıllarda Türkiye’nin aydınlık yarınlarının garantisi olarak hayatını devam ettirecektir.

 

31 MART 2019 tarihi, her şeyin yeni yüzüyle ortaya çıkacağı, eskinin ders çıkarılması ve ibret alınması gerekli bir süreç olarak geçmişte kalacağı bir tarihi ifade etmektedir. Yeni Türkiye ve Yeni Antalya ifadeleri sadece slogan olarak üretilmiş ifadeler değildir. Yeni ifadesi, eskimeyen yüzüyle kadim medeniyet değerlerimizin, hayatın her alanında, insanımızın her soluk alışverişinde hissedeceği bir değerler bütününü işaret ettiğini söylemek isteriz.

 

Yeni Türkiye, tüm kurum ve kuruluşları ile, antidemokratik ve devleti merkeze alarak eşref-i mahluk olan insanı özne olmaktan çıkaran başta anayasa olmak üzere bütün mevzuatıyla eskinin bir daha geri gelmemek üzere terkedildiği dönemi ifade etmektedir.

 

Yeni Türkiye Yeni Bir Dünyanın Habercisidir. Yeni Türkiye için istediğimiz ne varsa, bu coğrafyadan öte tüm dünya için talep ve mücadele edilen değerleri ihtiva edecektir. Yeni Türkiye mücadelesi, Somali de açlıktan inleyen çocukların gözyaşı, Filistin de kemikleri kırılan gençlerin çığlığı, Doğu Türkistan da inançları için şehid olan kardeşlerimizin kanı için yapılan mücadeledir. Amerika da, Avrupa da dünyanın her tarafında haksızlığa uğrayan kim varsa o haksızlığı ortadan kaldırmak, Yeni Türkiye mücadelesinin ana gayreti

 

Bugün paralel örgüt olarak nitelendirilen bir yapının yukarıda zikrettiğimiz Yeni Türkiye ve Yeni bir Dünya mücadelemize sekte vurmaya çalıştığını bugün daha net görüyoruz. Paralel örgüt yapılanmasının tüm çaba ve gayretlerine rağmen bu gerçek hizmet kervanı yürüyüp menziline ulaşacaktır.

 

Ak Parti iktidarı Türkiye de, geçen 16 yıl boyunca özellikle kamu yatırımları alanında Antalya'ya çok büyük pay ayırmış ve yatırım yapmıştır. Öyle ki Antalya bu yatırımlar alanında Türkiye ‘de ilk 10 şehir arasında yer almaktadır. Bundan sonra ki süreç, özel sektör yatırımları için Antalya'nın avantajlarını göstermek ve yatırım yapacak işadamlarına her türlü altyapı desteği de dahil olmak üzere hazır hale getirmektir. Bütün bu yerel çalışmalar Büyükşehir Belediyemiz ile paralel yürütülecek çalışma ve hizmetlerdir.

 

Antalya'nın gelişim ve kalkınmasına katkı sağlamak, yerel imkanları geliştirmek suretiyle insanımıza değer olarak sunmak için bugün KEMER Belediye baskan aday adaylığımızı açıklıyoruz. İçinde yaşadığımız ve birçok imkanından faydalandığımız, her karış toprağına, her bir ferdine karşı sorumluluğumuz bulunan Antalya KEMER için başvurumuzu gerçekleştirdik. Bu dönemde aday adaylığı başvurusunda bulunan herbiri birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yolları açık olsun.

 

Rabbim, ayaklarımızı davası üzere sabit kılsın, dostlarımız sadık, çalışmalarımız bereketli, Yeni Türkiye ve Yeni Antalya mücadelemiz kutlu olsun.. 

 

Ak Parti Antalya Kemer İlçesi Belediye Başkan A.Adayı Remzi ALTUNGEYİK, Mevlid Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Ak Parti Antalya Kemer İlçesi Belediye Başkan A.Adayı Remzi ALTUNGEYİK, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları belirtti:  Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyor; bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandil’inin Tüm İnsanlığa barış ve adalet, Aziz Milletimize ve Tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Urfalı, İş, Adamı, Antalya’nın, Kemer, İlçesinden, Belediye, Başkan, A., Adayı, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı