takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Şubat 2019 - Salı 12:11
 
Urfalı Gençlerden Gururlandıran Başarı
SPOR Haberi
Urfalı Gençlerden Gururlandıran Başarı

Şanlıurfalı gençler, Ordu'da katıldıkları Gençler Judo Türkiye Şampiyonasından 2 altın ve 1 bronz madalya ile döndü.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Sporları faaliyet programında yer alan Gençler Judo Türkiye Şampiyonası, 16-17 Şubat tarihlerinde Ordu ilinde yapıldı. 

Müsabakalar sonunda Şanlıurfalı Judoculardan Mehmet Ali Ravi 50 kilogramda ve İbrahim Halil Özmen 90 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak kente altın madalya kazandırdı.

 

Ayrıca 60 kilogramda madalya mücadelesi veren Mahmut Ekinci de Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Yarışma sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu, “Ordu’da şehrimizi en güzel şekilde temsil ederek, 2 altın ve 1 bronz madalya ile döndüğümüz için mutluyuz. Şimdi önümüzde Antalya’da yapılacak olan Ümitler Avrupa Kupası müsabakaları var. Şanlıurfa’dan 6 sporcumuz Milli takım kadrosunda yerini aldı ve Avrupa Kupası müsabakalarında Ülkemizi temsil edecekler. Şanlıurfa Judo ailesi olarak ömrümüz yettikçe şehrimiz gençlerini topluma kazandırarak hem iyi bir öğrenci hem de iyi bir sporcu olmaları için hizmet etmeye devam edeceğiz. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa’lı Judocularımızdan desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Urfalı, Gençlerden, Gururlandıran, Başarı,
Yorumlar
Haber Yazılımı