takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Mayıs 2019 - Cuma 00:41
 
URFA SANAYİ TİCARET ODASINDA İSTİFA DEPREMİ.!!
URFA Haberi
URFA SANAYİ TİCARET ODASINDA İSTİFA DEPREMİ.!!

ŞUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt yönetimin ilke ve etik değerleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

 

 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt yönetimin ilke ve etik değerleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. (ŞUTSO) Yönetim kurulunun Şubat, Mart, Nisan, Aylarında almış oldukları kararlar yaptırımlar ve aylık mizanların meclis üyeleri oy çokluğuyla ret ettiler. Meclis Başkan Yardımcı Süt, ŞUTSO'ya faydalı olamadığını gerekçe göstererek Meclis Başkan Yardımcılığından istifa etti. Süt'ün yaptığı açıklamada, "Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin gerek Şanlıurfa'mıza Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimize bir fayda vermeyeceğini ve meclis üyesi arkadaşlarımızda bu yönetim ve Başkanı istemediği son 3 ayda yapılan meclis toplantılarında oy çoğunluğuyla meclis üyelerinin ret oyu vererek tepki göstermiş oldular. İnsani ve vicdani etikten uzaklaşarak tüm mukaddesat çiğnenir hale getirildi.

 Kendi çıkarlarını milletinin değerlerinin üstünde tutan, milletinin kültürel ve moral direncini meclis üyelerini hiçe sayarak yöneten kendi bildiklerini yaparak son yapılan toplantısında ise meclis üyeleri tepki olarak verdikleri ret oy çoğunluğuyla tepki gösterdi

 Ayrıca yönetimin asli görevini yapmaktan uzaklaştığı için meclis üyeleri arkadaşlarımın sesi olmak adına istifa ediyorum Bundan sonra Meclis Başkan yardımcılığında istifa ederek meclis üyeliliğine devem edeceğim 'dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: URFA, SANAYİ, TİCARET, ODASINDA, İSTİFA, DEPREMİ.!!,
Yorumlar
Haber Yazılımı