takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
08 Mart 2019 - Cuma 14:21
 
Urfa'daki Tanzim Noktasında Satışlar Başladı
EKONOMİ Haberi
Urfa'daki Tanzim Noktasında Satışlar Başladı

Enflasyonla topyekun mücadele adına ülke genelinde birçok ilde kurulan ve Şanlıurfa'da da hazırlıkları tamamlanan tanzim noktasın satışlar başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enflasyonla topyekun mücadele kapsamında, üreticiden tüketiciye doğrudan satış hizmeti için kurulması talimatı verdiği "tanzim satış noktaları" Türkiye genelinde birçok ilde faaliyete geçti.

Ucuz sebze ve meyvenin satıldığı tanzim satış noktalarının kurulduğu iller arasına Şanlıurfa da girdi. Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Bahçıvan İş Merkezindeki eski bir marketin yerini, tanzim satış noktası olarak hizmete sundu.

Tanzim satış noktasında satışlar bugün itibariyle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de tanzim satış noktası ile ilgili yaptığı açıklamada, "Enflasyonla Topyekun Mücadele kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde kurduğumuz Tanzim Satış Merkezinde satışlar başladı" dedi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Urfa'daki, Tanzim, Noktasında, Satışlar, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı