takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
26 Eylül 2019 - Perşembe 18:16
 
Urfa'daki projelerin 'son durumu' görüşüldü
URFA Haberi
Urfa'daki projelerin 'son durumu' görüşüldü

 

Şanlıurfa’nın turizm potansiyelini değerlendirmek ve geliştirmek amacıyla kamu ve özel sektör işbirliği ile kurulan Şanlıurfa Turizm Geliştirme A.Ş.,Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

 

 

 

Şanlıurfa Turizm Geliştirme A.Ş., Eylül ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin’in başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

 

 

 

Kentteki projelerin yatırıldığı toplantıda 2019 Göbeklitepe Yılı etkinliklerinin ilerleme durumu, 2019-2023 Şanlıurfa Turizm Master Planı ve 2020 Çalışma Programı,  Turizm taşınmazlarının durumları, ilçe 2023 Turizm Vizyon Çalışmaları konuları görüşüldü.

 

 

 

Vali Erin başkanlığındaki toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü, Eyyübiye Belediyesi, Haliliye Belediyesi, Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa Rehberler Odası, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ. temsilcileri katıldı.

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör:
Etiketler: Urfa'daki, projelerin, 'son, durumu', görüşüldü,
Yorumlar
Haber Yazılımı