takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
27 Şubat 2019 - Çarşamba 13:56
 
Urfa'da İyi Parti ilçe teşkilatı istifa etti!
SİYASET Haberi
Urfa'da İyi Parti ilçe teşkilatı istifa etti!

31 Mart yerel seçimlerine günler kala bir istifa haberi de İyi Parti'den geldi. İyi Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı, teşkilat olarak istifa etti ve seçimde Essum Aslan ile Sabahattin Cevheri'yi destekleyeceğini açıkladı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Şanlıurfa'da siyasi gelişmeler birbiri ardına geliyor. Son olarak İyi Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı teşkilat olarak istifa etti.

İstifa eden İyi Parti Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Rüzgar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Karaköprü'de Essum Aslan, büyükşehir için ise Sabahattin Cevheri'yi destekleyeceklerini belirterek, “2017 yılında İyi Parti için çalışmaya başladık. Mimlenmeyi göze alarak bu uğurda çalıştık. Bizim yaptığımız seçim çalışmaları sayesinde İyi Parti Şanlıurfa ili en yüksek oyu Karaköprü’den almıştır. Biz bunları bir karşılık bekleyerek yapmadık. Hiç bir ödenek almamamıza rağmen kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalıştık ama Şanlıurfa il teşkilatının tavırlarından dolayı bugün görevimden istifa ediyorum. Şimdi bazı kendini bilmezler bizim meclis üyeliği sırası için istifa ettiğimizi söyleyecek. Ortada öyle bir şey yok, kaldı ki sıralamayı hazırlama yetkisi zaten bendedir. Herkes Saadet Partisi'nin listelerini kontrol edebilir. Ne benim adım ne de bir yakınımın adı listelerde bulunmamaktadır. Biz Sayın Essum Saatçi Aslan ve Sayın Sabahattin Cevheri için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” sözlerine son verdi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Urfa'da, İyi, Parti, ilçe, teşkilatı, istifa, etti!,
Yorumlar
Haber Yazılımı