takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Kasım 2019 - Salı 16:56
 
ŞUTSO’da 2020-2021 planları masaya yatırıldı
EKONOMİ Haberi
ŞUTSO’da 2020-2021 planları masaya yatırıldı

ŞUTSO’nun 2020-2021 dönemi yol haritasının zeminini oluşturacak, stratejik ve iş planı hazırlık çalışması olan Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı, Nevali Otelde Cosme Tanıtımı yapıldıktan sonra gerçekleştirildi.

 

 

 

TOBB 5174 sayılı Kanun kapsamında Odaların asli görevi olan "Odalar; Üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak" hususları çerçevesinde; Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ŞUTSO) 2020-2021 dönemi Stratejik Planı’nı çalışmaları kapsamında düzenlenen Müşterek Meslek Komitesi toplantısı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının 29 Meslek Grubu temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi. Toplantının açılış konuşmalarını ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Meclis Başkanı Ahmet Altun yaptı.

 

 

 

PELTEK: SONUÇ RAPORUNU OLUŞTURACAĞIZ
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, yaptığı konuşmada "Daha önce de Şanlıurfa'daki birtakım sorunlar için meslek komitelerimizle bir araya geldik. Özellikle uçak seferleri büyük bir sorundu ve onu da ele almış olduk. Halen de uçak seferlerindeki sorunlar yaşanıyor. Ancak bu alanda da halen mücadelemizi sürdürerek ilgili kurumlarla birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Şanlıurfa'nın birçok alanda sıkıntısı vardı. Elektrik, su sorunları yaşanıyordu. Halen su sorunu yaşanıyor, bununla da ilgili görüşmelerimizi yapıyoruz. 2020 yılında neleri yapabileceğiz, 2021 yılında ise neleri yapmamız gerektiği konusunda sonuç raporunu oluşturacağız.” dedi.

 

 


 

ALTUN: SORUNLARINIZA BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETMEYE HAZIRIZ
Meclis Başkanı Ahmet Altun ise “Göreve geldiğimiz günden bu güne, memleketimizin ekonomisine katkı sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyor, hem üyelerimizin hem de ilimizin menfaatine olan tüm faaliyetlerde yer almaya, sorunların çözümünde aktif rol oynamaya, daima daha kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz. Bizler, tüm bunları siz değerli üyelerimizden gelen güçle, birlik ve beraberlik duygusuyla gerçekleştiriyoruz. Odamıza kayıtlı olan tüm meslek gruplarının sesi olarak siz meslek komitesi üyelerimizden gelecek olan tüm görüş ve önerilere açığız, sorunlarınıza birlikte çözüm üretmeye ve bunun için gerekli girişimlerde bulunmaya da hazırız” dedi.

 

 

 

Toplantıda Prof. Dr. Mustafa Sakal, Hitabet ve Protokol Kuralları, ŞUTSO Akademik Danışmanı Prof. Dr. Esra Siverekli Şanlıurfa’nın Ekonomik Görünümü ŞUTSO Meslek Komiteleri Birim Sorumlusu İsmail Aktaş da 2018-2019 yılları arası Meslek Komiteleri İstatistikleri ile ilgili sunumlarını paylaştı. Sunumların ardından ŞUTSO Akademik Danışmanı Prof. Dr. Esra Siverekli, Müşterek Meslek Komiteleri Çalıştay Sorularının bulunduğu bir anket çalışması gerçekleştirdi. 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞUTSO’da, 2020-2021, planları, masaya, yatırıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı