takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Mart 2019 - Cumartesi 21:45
 
ŞURKAV’ dan “BİRBİRİMİZE MİSAFİR OLALIM” Projesi
KÜLTÜR Haberi
ŞURKAV’ dan “BİRBİRİMİZE MİSAFİR OLALIM” Projesi

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ŞURKAV işbirliği ile “BİRBİRİMİZE MİSAFİR OLALIM” Projesi 9 Mart 2019 tarihinde başladı.

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre;

ŞURKAV’ın hazırladığı Sosyal sorumluluk projesi kapsamında köylü çocuğun merkezi görmesi, tanıması ve bir ailede bir gece misafir olması, merkezdeki tarihi ve turistlik mekanlarını gezmeleri,    merkezde ki çocuklarında  bir gün köyde misafir edilerek köy yaşantısını birebir yaşaması ve ön yargıdan kurtulmalarını hedefleyen bu projenin ilk kafilesi bugün köyden gelen çocukların ev sahipliği yapacak çocuklarla eşleştirilmesiyle başladı.

 

İlk önce Göbekli Tepe’yi ziyaret eden çocuklar piazza da yemek yedikten sonra Arkeoloji ve mozaik müzesini gezecekler. Ardından Halil ür Rahman gölü gezisinden sonra ev sahibi öğrencilerle zaman geçirmek için ailelerine teslim edilecekler. Köylü çocuklar 10 Mart 2019 Pazar günü saat 15.00 e kadar misafir oldukları evde  zaman geçirecekler. 16 Mart 2019 tarihinde ise ev sahibi çocuklar misafir ettikleri çocukları köylerinde misafir edilecekler. Bu proje Mart ve Nisan aylarında toplam 4 kafile ile devam ettirilecek dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞURKAV’, dan, “BİRBİRİMİZE, MİSAFİR, OLALIM”, Projesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı