takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
22 Şubat 2019 - Cuma 10:56
 
Ş.urfa AK Parti’nin Kadın Kolları Sahaya Çıktı
SİYASET Haberi
Ş.urfa AK Parti’nin Kadın Kolları Sahaya Çıktı

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partisine destek ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, seçim çalışmalarını yoğun tempo ile devam ettiriyor. Sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe gezen Başkan Güven kadınlardan partisinin Belediye başkan adaylarına destek istiyor.

 

Kadın seçmenlere AK Parti’nin hizmetlerini anlatan Güven, 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için olan önemine vurgu yaptı.

 

‘DOKUNMADIĞIMIZ GÖNÜL BIRAKMIYORUZ’

AK Parti’nin hizmet partisini olduğunu söyleyen Güven, “Şanlıurfa’mızın hak ettiği hizmetleri almaya devam etmesi için vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. AK Parti ve AK Kadınlar olarak sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunmadığımız gönül bırakmıyoruz” dedi. AK Parti iktidarları döneminde Şanlıurfa ve ilçelerine hizmet yağdığını dile getiren Güven “31 Mart yerel seçimleri ülkemiz için çok önemli. Türkiye’ye iç ve dıştan zarar vermek isteyen şer odakları pusuda bekliyor. 31 Mart yerel seçimleri sadece bir yerel yönetim seçimi değildir. Bir partinin beka seçimi de değildir. Ülkemizin beka seçimidir” dedi.

 

‘MEMLEKET İŞİ, GÖNÜL İŞİ’

Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğinin olduğunu da sözlerine ekleyen Güven, “Türkiye’de AK Parti iktidarları döneminde başarıyla taçlanan Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği diye bir hizmet belediyeciliği var. Cumhurbaşkanımız bu seçimin sloganını ‘’Memleket işi, gönül işi’’ olarak belirledi. Bizde bu slogandan yola çıkarak inşallah belediyecilik hizmetinin; Siyasetin, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın iyi yönetildiği bir zirve işi olduğunu 31 Mart’ta bir kez daha göstereceğiz’’ dedi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Ş.urfa, AK, Parti’nin, Kadın, Kolları, Sahaya, Çıktı,
Yorumlar
Haber Yazılımı