takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
05 Eylül 2018 - Çarşamba 16:41
 
Siverek'te Hayat Kurtaran Güvenlik Personeline, Teşekkür Belgesi
SAĞLIK Haberi
Siverek'te Hayat Kurtaran Güvenlik Personeline, Teşekkür Belgesi

Siverek Devlet Hastanesi'nde karın ağrısı şikâyetiyle sıra bekleyen kişinin kalp krizi geçirdiğini fark eden ve hastanın hayatını kurtaran güvenlik görevlisi, teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

 

Siverek Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ferda Özkan, karın ağrısı şikâyetiyle acil servis önünde bekleyen İsmail Ülüm'ün iyi görünmediğini fark ederek yanına gitti. Özkan, konuşmasından kalp krizi geçirdiğinden şüphe ettiği hastayı Kardiyoloji Polikliniğine götürüp muayenesinde yardımcı oldu.

 

Hastanın yapılan muayene sonucunda kalp krizi geçirdiği tespit edildi ve ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastanın Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine sevki yapıldı. Sevk edildiği hastanede hastaya 5 adet Stend takıldı. 

 

Görevinin sadece hastanede dolaşarak güvenliği sağlamak olmadığını anlatan Özkan, ilk yardım eğitimi almış olmanın avantajıyla bilinçli hareket ederek hayat kurtarmayı da görev edindiğini belirtti. 

 

Hastane yönetimi personeli bu davranışından dolayı Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi. Hastane Yöneticisi Uzm. Dr Mehmet Celaloğlu, "Hastanemizde çalışan tüm personellerin  sadece çalıştıkları birimle ilgili değil, insan sağlığını etkileyebilecek her alanda gözlem ve müdahale edebilecek düzeyde olması bizi gururlandırmaktadır. Bu davranışından ötürü personelimiz Ferda Özkan’a teşekkür ederiz" diyerek belgeyi Özkan'a takdim etti.

 

Özkan da hastane yönetimine teşekkür etti. 

 

 

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Siverek'te, Hayat, Kurtaran, Güvenlik, Personeline,, Teşekkür, Belgesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı