takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
21 Eylül 2019 - Cumartesi 15:44
 
Sigara yasağı genişliyor
GÜNDEM Haberi
Sigara yasağı genişliyor

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sigara yasağının genişletileceğini belirterek şahsi araçlarda sigara içilmeyeceğini, nargile ve elektronik sigaranın da yasaklanacağını söyledi.

 

 

ABD ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sigara tiryakilerine kötü haber verdi.

 

 

 

Erdoğan sigara yasağın genişleyeceğini belirterek, şahsi araçlarda da sigara içmenin ve elektronik sigaraların ülkeye girişinin yasaklanacağını söyledi.

 

 

 

"ELEKTRONİK SİGARALARIN YURDA GİRİŞİNİ YASAKLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: 

 

 

Yazılı kayda girmek suretiyle şoför de içemeyecek arkada oturanlar da sigara içemeyecek. Şimdi bunun üzerindeyiz. Bu işin üzerine çok daha sıkı bir şekilde gideceğiz. Para cezası vesaire ne gerekiyorsa bunların hepsi olacak. Elektronik sigara hikayesi var. biliyorsunuz. Sanki elektronik sigaranın zararı yok. Hepsi hikaye, onda da nikotin var, onda da aynı numara var. Onda bir de gümrükte bazı sıkıntılar vardı. Orada da İçişleri Bakanlığı, Gümrük Muhafaza vesaire ile yurda girişini yasaklamak ve vergi koymak suretiyle işi çözeceğiz. Bir de nargile var. Onla da mücadelemizi sürdüreceğiz.Nargile sigaradan daha zararlıdır. Bu noktada medyanın bize yardımcı olması lazım ki mücadelemizi devam ettirelim."

 

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör:
Etiketler: Sigara, yasağı, genişliyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı