takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
18 Ekim 2019 - Cuma 15:57
 
Şenocak’tan Urfalı gençlere nasihat
URFA Haberi
Şenocak’tan Urfalı gençlere nasihat

Şanlıurfada Kardeşlik Vakfı ve Ruha-Der tarafından Kudüs Selahaddinleri etkinliği düzenlendi.

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Konferans Salonunda düzenlenen, Kudüs Selahaddinleri etkinliğine İlmî ve fikrî Araştırmalar Merkezi (İFAM) kurucusu İlahiyatçı İhsan Şenocak katıldı.

 

 

 

Etkinlik, Hafız Murat Çiçek tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ruha-Der Başkanı İbrahim Tanrıverdi açılış konuşmasını yaparken, slayt gösteriminin ardından Şenocak konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi.

 

 

 

Kudüs hakkında konuşan Şenocak, yaptığı sohbetlerden sonra gençlere nasihatlerde bulunarak, “Doktora gittiğinizde size reçete verir o reçete sizi sağlığınıza kavuşturur. Allah size bir reçete gönderdi bu reçeteyi alıp kullanırsanız evinizde sokağınızda cemiyetinizde sorun kalmayacaktır. Sizler meyhanelere eğlence mekanlarına gidip bu reçeteyi insanlara vereceksiniz nasihat edeceksiniz. Sizler Hz. İbrahim’in torunlarısınız korkmayacaksınız çekinmeyeceksiniz” dedi.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör:
Etiketler: Şenocak’tan, Urfalı, gençlere, nasihat,
Yorumlar
Haber Yazılımı