takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
21 Eylül 2018 - Cuma 18:26
 
ŞASGED’ten Siverek Ak Parti ilçe Başkanı İlhan ÇELİK’e Ziyaret
SİYASET Haberi
ŞASGED’ten Siverek Ak Parti ilçe Başkanı İlhan ÇELİK’e Ziyaret

(ŞASGED) Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği Dernek Başkanı H.Murat ÖZAKINCI ,Siverek Ak Parti İlçe Başkanı, İlhan Çelik’i Makamında Nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 Siverek'te  Özelikle Gençlerin Satranç Sporuna Katılım sağlamaları konusunda Fikir Alışverişi yapılan ziyarette, Ak Parti İl Başkanı, İlhan ÇELİK, Gençlere ve Gençliğe yapılan, Satrancın Siverek'te gelişimi için  Ellerinden gelen desteği göstereceklerini belirtti.

  (ŞASGED) Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği Başkanı,H.Murat ÖZAKINCI;

 

 Şanlıurfalı ve Siverekli Çocuklarımızı ve gençlerimizi satranç sporu ile tanıştırıp ,Satranç sporu ile Gözleri pırıl pırıl parlayan, başarıları ile göğsümüzü kabartacak gençlerimizi Dünya Satranç Şampiyonalarına gönderip, Başta Türkiye ve Şanlıurfa’mızı gururlandıracak gençler yetiştirmek için bu yola çıktık. 

 

Ailelerin Satranç Sporunu gereksiz bir spor dalı olarak görmemeleri Aksine ilgi göstermeleri gerektiğini, Şanlıurfa Eğitim ve Gelişim Derneği olarak Şanlıurfa’da Satranç sporuna önemli sporcular kazandırmak istiyoruz. İfadelerine yer verdi.

 

                         Siverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan ÇELİK Ziyarete Gelen (ŞASGED) Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Dernek Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI ’ya ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞASGED’ten, Siverek, Ak, Parti, ilçe, Başkanı, İlhan, ÇELİK’e, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı