takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
04 Haziran 2019 - Salı 00:53
 
ŞASGED, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı
DİĞER Haberi
ŞASGED, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Kısa Adı ŞASGED Başkanı H.Murat ÖZAKINCI,Ramazan Bayramı dolaysıyla mesaj yayımladı

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Kısa Adı ŞASGED Başkanı H.Murat ÖZAKINCI, Mesajında, ‘’Onbir ayın sultanı’’ Ramazan ayının manevi iklimini Peygamberler Şehri ve GAP’ın Başkenti Şanlı Şehrimiz, Şanlıurfa’da Birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, , “her anlamda dolu geçen bir Ramazanın ardından bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz’’. Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, Tüm ülkemizde ve Şanlı Şehrimiz Şanlıurfa’mızda, Ramazan Bayramını Toplumumuzun bayram günlerinin coşkusunu ve mutluluğunu sürekli hissedebilecekleri bir dünyada yaşamalarını diliyor milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.

 

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Kısa Adı ŞASGED Başkanı.H.Murat ÖZAKINCI;

Dini bayramlarımız, toplumumuzda hiç şüphesiz çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir Bilinmelidir ki; bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, eş-dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan özel günlerdir.

 

 

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Kısa Adı ŞASGED Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI;

‘Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği’ Yönetimi olarak, Şanlı Şehrimiz Şanlıurfa Kültür Şehridir Dünyanın eski yerleşim yerlerinden biri olan Göbekli tepe Tarihi bir mirastır. Tarih şehri olan Şanlıurfa’yı Kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda Kalkındırmak için başlattığımız Siyah Beyaz Renkleriyle Büyüyen Satranç Ailemizin çalışmalarımıza, Projelerimize bütün gücümüzle devam etmekteyiz. Bu çalışmaların sonucunda, Şanlı Şehrimiz Şanlıurfa’nın Kültürel ve Sportif alanlarda hak ettiği yere geleceğine olan inancım Tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı’nın İslam Âlemine bütün Şanlıurfalı hemşerilerimin, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar. Sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.  

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED,, Ramazan, Bayramı, Dolayısıyla, Mesaj, Yayımladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı