takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
20 Ağustos 2018 - Pazartesi 12:06
 
ŞASGED, Kurban Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı
URFA Haberi
ŞASGED, Kurban Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

ŞASGED Başkanı H.Murat ÖZAKINCI, Mesajında, her geçen gün büyüyen, gelişen Peygamberler Şehri ve GAP’ın Başkenti Şanlı Şehrimiz, Şanlıurfa’da Birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, “Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. Tüm ülkemizde ve güzel İlimiz Şanlıurfa’mızda, Kurban Bayramını milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.  

 

Dini bayramlarımız, toplumumuzda hiç şüphesiz çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, eş-dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan özel günlerdir.

 

ŞASGED Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI;

‘Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği’ Yönetimi olarak, Şanlıurfa’yı Kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda Kalkındırmak için başlattığımız çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam etmekteyiz. Bu çalışmaların sonucunda, Şanlı Şehrimiz Şanlıurfa’nın hak ettiği yere geleceğine olan inancım Tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Şanlıurfalı hemşerilerimin, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar. Sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞASGED,, Kurban, Bayramı, Dolayısıyla, Mesaj, Yayımladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı