takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
08 Kasım 2019 - Cuma 16:26
 
Şasged'den ‘Mevlid Kandili’ mesajı
GÜNDEM Haberi
Şasged'den ‘Mevlid Kandili’ mesajı

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim Ve Gelişim Derneği Başkanı; H.Murat ÖZAKINCI Mevlid Kandili için Kutlama Mesaj Yayımladı;

 

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Kısa adı ŞASGED Başkanı H.Murat ÖZAKINCI Mevlid Kandili dolaysıyla Yayımladığı Mesajında Şunları belirti: İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâkî erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hazreti Peygamberin hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güzel örnekler vardır. Mevlid Kandili'ni, Peygamber Efendimizi ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz. Sevgili Peygamberimizin dünyaya gönderilişi, Yüce Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir açılmıştı. Bu gecenin sabahı gerçekten de nurlu bir sabahtır.

 

 

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede, tüm İslam âleminin, milletimizin ve hemşerilerimin Mevlid Kandili’ni kutluyor, ''bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi ve ülkemiz için birliğe, dirliğe, kardeşliğe ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.'' dedi.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Şasged'den, ‘Mevlid, Kandili’, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı