takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
14 Ağustos 2018 - Salı 17:36
 
ŞASGED ,Çocukları Ve Gençleri Satranç İle Geliştirmek
SPOR Haberi
ŞASGED ,Çocukları Ve Gençleri Satranç İle Geliştirmek

Kısa adı, ŞASGED olan ŞANLIURFA EĞİTİM GELİŞİM DERNEĞİ Ağustos ayı Genel Kurul Toplantısını, Dernek Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI, ŞASGED Genel Sekreteri, Memduh TURMAK, ŞASGED Yönetim Kurulu Üyeleri, Ahmet Midyeli ve Müslüm KÜÇÜKOĞLU ile Derneğin Şanlıurfa’da Gençlere ve çocuklara yönelik Hazırlanacak Projeler hakkında değerlendirmelerde bulundular.

 

Haber sitemize ŞASGED’İN Yapacağı Projeler Hakkında Bilgi veren Dernek Başkanı H.Murat ÖZAKINCI;

 

"ŞANLIURFA EĞİTİM GELİŞİM DERNEĞİ Kısa Adı ŞASGED olan Derneğimizin Gençlere, Çocuklarımıza Yönelik Projelerimiz var Projelerimiz bittiği zaman bu projelerimizi ilgili yerlere Müracaatlarını yapacağız. Projemizin Kabul görmesi halinde Projelerimizi sizlerle paylaşacağız.

 

Projelerimizin Asıl Amacı,Şanlıurfa’da Gençlerin Kötü alışkanlıklardan uzak tutup Satranç oyunu ile vakit geçirmelerini Yeni ilgi alanları ve beceriler oluşturmaya yönelik Bilimsel, Sosyal, Kültürel, Sanatsal ve sportif alanlarda çalışmalarının artırılması için çaba sarf etmektir.

 

 Toplumun her alanında uygulanacak olan Projelerimizi hayata geçirmenin Mutluluğunu Hep birlikte yaşayacağız.

 

Derneğimizin Yönetimi ile birlikte Alileri ikna ederek Çocuklarını Satranç oynamaya yönlendiriyoruz. Amacımız, Çocukların, Gençlerin Toplumda kendi saygınlıklarını oluşturmaya çaba sarf etmelerini sağlamaktır.

 

ŞASGED Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI, Ailelerin özelikle satranç sporunu gereksiz bir spor dalı olarak görmemelerini aksine, Gerekli bir beyin sporu olarak görmelerini istiyorum. Çünkü Satranç Sporu oynayan bireyin, Kendi yeteneklerinin, Özeliklerini öğrenerek kendilerinin farkına varma, Hayal gücü ve yaratıcılık duygusu, Sosyal ortamlarda bulunma, Arkadaşları ile iyi geçinme ve böylece bir birey olarak hareket edebilme davranışını kazanırlar. " Dedi

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞASGED, ,Çocukları, Ve, Gençleri, Satranç, İle, Geliştirmek,
Yorumlar
Haber Yazılımı