takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
28 Ekim 2019 - Pazartesi 16:08
 
ŞASGED 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı
URFA Haberi
ŞASGED 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği (ŞASGED) Başkanı H.Murat ÖZAKINCI; 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolaysıyla mesaj yayımladı:

 

 

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği (ŞASGED) Başkanı H.Murat ÖZAKINCI, mesajında; Bugün bizim için önemli ve değerli bir gündür. Çünkü bugünde, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet kurulmuş ve insanlar Cumhuriyetle birlikte özünde var olan özgürlük ve eşitlik gibi unsurları kavramıştır. Cumhuriyet bir halk yönetimi şeklidir. Cumhuriyet yönetiminde egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi: Türk ulusunun yaradılışına ve yaşantısına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyettir’ ’Atatürk bu sözüyle, Türk ulusuna yakışan yönetimin Cumhuriyet olduğunu belirtmiştir. Çünkü Cumhuriyet bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik gibi kavramları içinde barındırır.

 

 

 

ÖZAKINCI, Birlik ve beraberlik içinde olan Miletler huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilirler. Biz Cumhuriyetle huzura, rahata ve mutlu bir yaşama kavuştuk. Bu yüzden atalarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyetin anlam ve önemini kavramak için her yıl 29 Ekim'de kıvançla bu milli bayramı kutlarız. Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği’ Yönetimi olarak, Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları olmak üzere, tüm aziz Şehitlerimizi, saygı, rahmet ve şükranla anıyor, değerli Şanlıurfalı hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutluyorum dedi.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED, 29, Ekim, Cumhuriyet, Bayramı, Kutlama, Mesajı, yayımladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı