takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Ocak 2019 - Perşembe 15:57
 
ŞASGED 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı
URFA Haberi
ŞASGED 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği Başkanı, H.Murat Özakıncı Kutlama mesajı yayımladı;

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Gazetecilik çok önemli bir meslektir. Fedakârlık ve sorumluluk isteyen bir özelliği vardır. Ülkemizde, şehrimizde ve dünyada birçok gazeteci çok zor şartlar altında görevini yerine getirmektedir. Şanlıurfa’nın  tanıtılması, markalaşmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesi, eğitim, sağlık ve spor alanlarında tam bir cazibe merkezi haline gelmesinde çok önemli katkılar sağlayan Özelikle yerel ve yaygın basın mensuplarımızın bugüne kadar gösterdikleri gayreti, üretkenliği ve değer yüklü anlayışı bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine yürekten inanıyorum.

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği Başkanı, H.Murat Özakıncı; Tarafsız, özgür ve ilkeli bir medya, toplumların kalkınması ve gelişmesinde önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Bu anlamda görevlerini ifa ederken aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle bir yandan toplumun sağlıklı işlemesine katkı sunmakta diğer yandan ise bireylerin ve halkın talep ve beklentilerini en iyi şekilde yansıtarak kamusal bir görevi de yerine getirmektedirler. Bu vesile ile Görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah'tan rahmet dilerim.

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği Başkanı, H.Murat Özakıncı, Şanlıurfa’da Satranç sporunun gelişmesine, yaygınlaşmasında haberleriyle katkı sunan her zaman yanımızda durup haberlerimizi yapan bizlere desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa’daki tüm basın mensuplarına bu özel günlerinde ayrıca Teşekkür ederim.

  

 Şanlıurfa’da yerel yayın yapan televizyon ve gazetelerin ve ulusal haber ajanslarının temsilcilerinin Tarafsız ve doğru haberciliği ilke edinmiş Tüm emekçi basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, saygılar sunarım." dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞASGED, 10, Ocak, Gazeteciler, Gününü, Kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı